FOTOGABI Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Moto HD 08 BUF !!! http://www.220.ro/0H0niO9spL/Accident-MOTO-Deva-16-09-2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 nu toti avem cont pe 220 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FOTOGABI Postat Septembrie 16, 2009 Autor Share Postat Septembrie 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4q0ahnIwbgc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 ce numar inspirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FOTOGABI Postat Septembrie 16, 2009 Autor Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) Motoru era imprumutat din cate am auzit! http://www.trilulilu.ro/FotoGabi/3d36025b5c146d Editat Septembrie 16, 2009 de FOTOGABI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Damn...si totusi...c s-a intamplat? Nu am reusit sa vad niciunul dintre clipuri, ca toate 3 siturile sunt banate la noi la servici de admin...deci? Care e treaba? Ce ce cu motoristu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Damn...si totusi...c s-a intamplat? Nu am reusit sa vad niciunul dintre clipuri, ca toate 3 siturile sunt banate la noi la servici de admin...deci? Care e treaba? Ce ce cu motoristu? O masina in mijlocul intersectiei, fata putin avariata, motoru probabil cbr la 20-30m de masina destul de avariat, plasticele imprastiate in toata intersectia. motoristu dak avea echipament si nu sa lovit de nimic putea sa scape cu cateva vanatai sau entorse. dar dak sa lovit de vreun stalp, bordura poate fi ceva mai grav, depinde si cum l-a lovit masina. Sper sa scape cat mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FOTOGABI Postat Septembrie 16, 2009 Autor Share Postat Septembrie 16, 2009 Fara echipament,zburat prin aer 20 metri,povestesc martorii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 O masina in mijlocul intersectiei, fata putin avariata, motoru probabil cbr la 20-30m de masina destul de avariat, plasticele imprastiate in toata intersectia. motoristu dak avea echipament si nu sa lovit de nimic putea sa scape cu cateva vanatai sau entorse. dar dak sa lovit de vreun stalp, bordura poate fi ceva mai grav, depinde si cum l-a lovit masina.Sper sa scape cat mai usor Ce naiba,iarasi?Numai ieri spuneam ca s-au inmultit foarte mult numarul accidentelor moto acum toamna.Aveti astenie sau ce?Cum naiba dati mobrele la oricine,mai ales sarjatori caci dupa cum se vede a fost si ceva viteza.De echipament ce sa mai spun...Altul care isi lasa creierii pe sosea. Nu mai spun nimic.Am fi cei mai fericiti daca nu am lasa carne pe sosea sau daca oasele ar scapa intregi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate