Sari la conținut

shackalu

Super Membru
  • Număr conținut

    1.467
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de shackalu

  1. Si pompa mea face la fel, desi nu i-am dat ceva lichid cu "figuri". Care a fost rezolvarea? Ma dispera pompa aia de frana, ca e prea elastica, si pe undeva prinde si aer, ca daca ii fac o aerisire odata pe saptamana, iese cate o bulicica mica, dar tot nu se intareste maneta...tot elastica e. Oare sa iau un kit de reconditionare, sa incerc sa vad daca se rezolva asa?
  2. Baieti, va multumesc tare mult pentru sugestii, toate suna super. Cred ca reusesc sa-mi fac un traseu dragutel dupa indicatiile voastre. Nici nu cred ca o sa apuc sa ajung sa ma bucur de toate , mai las si pe alta data. » Post actualizat in 26 Jun 2018 14:45 Si evident ca o sa fac multe poze si o sa va povestesc ce am vazut misto, ce mi-a placut si ce nu
  3. Salutare colegi, as vrea sa fac o tura de vreo 4 zile, pornind din Cluj, catre Maramures, Bucovina, Cheile Bicazului si retur pe Sighisoara-Tg. Mures. Daca aveti sugestii de obiective turistice de vizitat (gen Cascada Cailor, Cimitirul vesel, etc.), eventual ceva sugestii de cazare (pensiuni rustice, cu mancarica traditionala ), drumuri de evitat din cauza starii proaste a asfaltului (merg cu speed, deci vreau asfalt bun ) sau orice fel de indrumari legate de un posibil traseu, le primesc cu drag. Multumesc anticipat!
  4. shackalu

    Cu si despre accidente

    S-o mutat Info Trafic Cluj de pe FB aici? Accidentele unde-s? Baieti, sunteti
  5. Aveti idee pe unde as gasi cateva suruburi de carena din acelea cu piulita imbracata in cauciuc? Si un surub de sa imi lipseste. (ninja 636 2006). Merci!
  6. shackalu

    Util

    Oare care are de vanzare suruburi de carene? Imi lipsesc cateva si le-as pune la loc. Mi-a picat si un surub de prindere de la sa, mi-ar trebui si unul din ala...sau ambele, daca vin la set.
  7. Vezi sa nu fie oxidate fisele, daca zici ca e slaba scanteia. Desfa-le si uita-te la ele, daca sunt oxidate/intrerupte se schimba relativ usor. Am un prieten, tot cu un bandit de 400, care a avut aceeasi problema si asa s-a rezolvat.
  8. shackalu

    Ajutor&asistenta moto!

    Nu cred ca are vreo legatura, al tau nu are prea multa electronica pe el (daca e cel de la profil). Ai benzina?
  9. shackalu

    Sa mai si radem.

    "Dotari in plus fata de standard: Starea cauciucurilor montate ca noi.!!!" Astea-s din 2000, ca motocicleta...stiti voi, cu cat mai vechi, cu atat mai bune :lol:
  10. Gusti, indienii astia-s "dosniaci"? Numai preferinte pentru masculin...pfuuuu
  11. shackalu

    BURSA LOCALA

    Vii la mine, degustam pana ne saturam, si daca iti place te duc la sursa Pretul e foarte bun si are de la 52 de Volti in sus P.S. Si-asa te-ai cam tras pe fese in ultima vreme, asa ca musai sa ne vedem la o tuicomicina
  12. Perfect adevarat...dar parca nici timpul nu mai e la fel de "lung" cum era cand eram copii...acum parca trece fantastic de repede, si parca n-ai suficient timp pentru tot ce ai de facut, parca ziua e mai scurta, parca timpul se comprima
  13. shackalu

    Accident live

    Acuma, eu inteleg ca o fi incepator, dar nici pe bicicleta nu s-a dat pana la varsta asta? Cu bicicleta iei curba aia cu viteza mai mare decat a avut el cu motoreta. Pai ala a intrat in panica cu motorul aproape drept si a facut Target fixation pe duba, clar. Noroc ca a fost doar o duba si ca au scapat intregi.
  14. Poi la Sovata sau Calimanesti nu gasesc asiatice de phootoot
  15. Se pare ca in conditii de carosabil umed a pierdut controlul motocicletei intr-o curba la dreapta, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism. http://alba24.ro/update-motociclist-polonez-decedat-pe-dn-75-intre-campeni-si-vadul-motilor-dupa-ce-a-intrat-intr-o-masina-506513.html Din pacate pentru el, nu a supravietuit impactului. :rose:
  16. EXTREMÍSM s. n. Atitudine, a unor curente, mișcări, persoane politice care, pe baza unor opinii, idei, păreri exagerate, unilaterale, extreme, urmăresc prin măsuri violente sau radicale să impună programul lor. – Din fr. extrémisme. O fi fost ungur soferul de pe jiiip si Bogdanel asta vroia sa-i puste una de sa-l zboare din Ardeal, bag sama...
  17. Unde ai citit? Deci e clar ca viteza a fost foarte mare la momentul impactului la cum arata motocicleta aia...dezintegrata, pur si simplu. Daca pasagerul n-a avut nici casca iar pilotul circula cu viteza asa mare nu pot decat sa zic ca erau amandoi inconstienti (inainte de impact, evident).
  18. shackalu

    Sa mai si radem.

    Vand urgent pantaloni moto cu protectii! PS: protectiile nu se vand separat!
  19. Eu nu am zis ca un incepator va executa perfect franarea de urgenta, clar nu are cum. Eu am zis ca e bine sa invete sa faca asta de la bun inceput, cu timpul va fi un reflex neconditionat, o va efectua fara sa se gandeasca, deci nu mai poate "uita" ce are de facut .
  20. shackalu

    Hai La O Plimbare !

    Sambata 23.07, o tura mica pe traseul Cluj-N -> Alesd -> Zalau -> Cluj-N. Cam 300 km, cu pauza de masa, "pauza" de Meses si orice propuneri mai intervin pe parcurs. Ora de plecare inca nu e stabilita. Dati de stire care sunteti amatori. » Post actualizat in 18 Jul 2016 08:50 Harta
  21. Eu nu vreau sa intru in polemici despre franare aici, cand exista topicul ala dedicat, dar explica-mi te rog si mie de ce ai impresia ca secventialitatea asta explicata mai sus iti ia o vesnicie sa o aplici in practica? Ai zis ca ai 100K+ km...deci ar trebui sa stii ca TOATE manevrele explicate mai sus se pot executa secvential sub o secunda, aproape instantaneu...iti ia mult mai mult sa le citesti decat sa le executi, ca de aia ai 2 maini si 2 picioare. Pana la urma totul tine de reflexul pe care ti l-ai format de-a lungul timpului, si de aceea e bine sa inveti corect de la inceput. De cate ori in 100k km ai franat cu fata inainte sa inchizi gazul? Eu o singura data si atunci am intrat in voblaj din cauza asta, ca nu apucasem inca sa debreiez. si asta era pe la inceputuri, inca nu aveam 5000 km la activ. Sincron pe partea dreapta a corpului, in timp ce inchizi gazul apesi si pedala de frana spate, deja ai incarcat fata, apoi franezi cu fata si nu debreiezi ca te folosesti si de frana de motor cateva fractiuni de secunda, apoi debreiezi complet. Daca ai ceva experienta mai dai vreo 2 inferioare inainte sa debreiezi complet, ca e mai eficient. Cam in cate zecimi de secunda crezi ca se pot efectua toate operatiile in ordinea corecta?
  22. Parca Soso ii zicea la tip. Mi-aduc aminte...nasol accidentul ala , a si tras vreo 2 ani cu recuperarea dupa, dar a scapat cu bine pana la urma. Ala era intr-adevar exemplu perfect de "nu mai ai ce face" ...
  23. Cate accidente ziceai ca ai avut? 5? Toate sub 50 la ora? Acum imi dau seama ca puteau sa fie doar 2...sau 1...sau niciunul daca stiai cum se franeaza. :huh:
×
×
  • Creează nouă...