Black_wolf Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 la cine (unde) pot repara o chiluoasa de zx6r in bucuresti? multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Chiulasa. Daca te referi la planare la service Titulescu au masa comparator. Vreo 200-300 lei. Daca te referi la refacut scaune supape, nu stiu pretul, cred ca se poate tot la ei. Ma rog, nu stiu cum intri acolo, acum cu santierul de la podul Basarab insa cred ca accesul pietonal e posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Septembrie 16, 2009 Autor Share Postat Septembrie 16, 2009 Chiulasa.Daca te referi la planare la service Titulescu au masa comparator. Vreo 200-300 lei. Daca te referi la refacut scaune supape, nu stiu pretul, cred ca se poate tot la ei. Ma rog, nu stiu cum intri acolo, acum cu santierul de la podul Basarab insa cred ca accesul pietonal e posibil. un nr de tel se poate ? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 021.222.95.07 021.222.33.50 Nu stiu daca mai sunt valabile un nr de tel se poate ?multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate