ONYX_Alex Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Salutare si de la mine.........fostul moto al lui Carbone , adica ZZR 600 din 98......este trecut acum in contul meu ! Mai am diverse de rezolvat pe la el , de exemplu schimb chit de lant , placute de frine eventual si niste filtre p colo. Ar mai fi si o duzina de zgirieturi pe dreapta plus buzunarul dreapta care e spart si putin din masca de bord, acestea din urma le-am achizitionat de la un biker din Bistrita care i-si dezmembreaza zzr-ul ! Hai sa pun shi vre-o 2 foto cu el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Haide gasca ceva laude ca altfel va-ti lins pe bot de gaurii . Interesanta motocicleta si sper sa o pastrezi sanatos si mai ales sa-ti faci timp sa o calaresti ca e pacat de calutii ei daca sta degeaba in curte.O seara buna !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 sa o calaresti sanatos si ea sa te duca mult de acum in colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 a reusit in sfarsit carbone sa dea zzr-ul trte sa dea bere iar tie calarie placuta man si ai grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 s-o folosesti sanatos, fara nici o zgarietura! tot ma bate gandul s-o fac si pe al meu negru....orice motor arata beton in negru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Salutare si de la mine.........fostul moto al lui Carbone , adica ZZR 600 din 98......este trecut acum in contul meu ! Mai am diverse de rezolvat pe la el , de exemplu schimb chit de lant , placute de frine eventual si niste filtre p colo. Ar mai fi si o duzina de zgirieturi pe dreapta plus buzunarul dreapta care e spart si putin din masca de bord, acestea din urma le-am achizitionat de la un biker din Bistrita care i-si dezmembreaza zzr-ul ! Hai sa pun shi vre-o 2 foto cu el ! E prima? Sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 S-o stapanesti sanatos si sa inghita cati mai multi KM, ca asta e scopul unui tourer ! Multa bafta ca ai nevoie pe drumurile patriei noastre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate