mz2 Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 vreau si eu sa pictez o casca cine ma poate ajuta sa dea un email la valy84@mymail.ro cine crede ca se pricepe va rog ajutati-ma dar nu tiganie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 Un numar de mobil si niste preturi orientative ne dai??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 Esti din Bucuresti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 Si cum fac ca sa-mi pictezi o casca? Cum ar trebui procedat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 ok. o sa revin cu modelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 Cam cat iti ia sa faci un o casca? S-ar putea sa ajung in Tg. Mures si poate ne legam de treaba asta cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 are careva vreun site cu modele de casti pictate,,,ma intereseaza si pe mine rau de tot...pana acum eu nu am gasit.. see Ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Februarie 21, 2004 Share Postat Februarie 21, 2004 Nu imi i-a mai mult de cateva ore , insa depind de un vopsitor care pregateste suprafata si care executa lacuirea la el in vopsitorie.Asta inseamna ca trebuie sa ma programez din timp si de obicei cumulez mai multe lucrari.De aceea dureaza cam o saptamana. Sper ca daca tine vremea cu mine sa ajung la Tg. Mures de maine intr-o saptamana sau asa ceva. Daca ajung te sun si ne intalnim iti dau jumate din bani modelul casca si...gata. Cand termini ne intalnim si iti dau restu de bani "udam casca" si bem o bere. Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCAN Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Salut. Vezi la www.aero-magic.com. Modele de casti + moto + accesorii... O nebunie, pentru orice gen de moto! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCAN Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 PS. La preturile din Romania, inca e un adevarat "chilipir". Vezi preturile de pe site-ul francez, si o sa intelegi de ce.. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 ma intereseaza si pe mine airbrush pe casca - in bucuresti - casca e alba si vreau sa o aduc intr-o nuanta de rosu - daca e posibil cu vopsea fosforescenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 (editat) ma intereseaza si pe mine airbrush pe casca - in bucuresti - casca e alba si vreau sa o aduc intr-o nuanta de rosu - daca e posibil cu vopsea fosforescenta 1. cred ca puteai sa faci topic nou. sa vezi acuma citi or sa-i rapsunda initiatorului 2. din 2004 pina acuma s-au inmultit mesterii. Cauta tot cu search Airbrush si o sa gasesti pe aici multi mesteri. 3. ca exemplu, Alisuca, cea cu Hayabusa alba cu flacari pe ea (apare prin multe locatii, gen petreceri la Biker's Otopeni, intilnirea de la Predeal,.....) sau Gaby de la Moara Domneasca aka JustHim. Editat Ianuarie 25, 2010 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 1. cred ca puteai sa faci topic nou. sa vezi acuma citi or sa-i rapsunda initiatorului 2. din 2004 pina acuma s-au inmultit mesterii. Cauta tot cu search Airbrush si o sa gasesti pe aici multi mesteri. 3. ca exemplu, Alisuca, cea cu Hayabusa alba cu flacari pe ea (apare prin multe locatii, gen petreceri la Biker's Otopeni, intilnirea de la Predeal,.....) sau Gaby de la Moara Domneasca aka JustHim. am mai trimis ceva mesaje insa fara raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate