Sari la conținut

wordlord

EX+
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

wordlord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sa te bucuri de ea cumetre!
  2. Sper ca daca tine vremea cu mine sa ajung la Tg. Mures de maine intr-o saptamana sau asa ceva. Daca ajung te sun si ne intalnim iti dau jumate din bani modelul casca si...gata. Cand termini ne intalnim si iti dau restu de bani "udam casca" si bem o bere. Ce zici?
  3. Cam cat iti ia sa faci un o casca? S-ar putea sa ajung in Tg. Mures si poate ne legam de treaba asta cumva.
  4. Pot sa fiu deacord cu tine in privinta cailor putere insa...since cati dintre noi chiar folosesc motoarele la capacitate maxima??? Io unu stiu ca nu il folosesc nici la 40%. De altfel cu creierul ma strofoc sa rup bariera celor 4%
  5. Si cum fac ca sa-mi pictezi o casca? Cum ar trebui procedat?
  6. Un numar de mobil si niste preturi orientative ne dai???
  7. wordlord

    Honda Steed

    Sacale sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de ea . Nu uita s-o uzi cu un vin....
  8. lasa moshule ca se rezolva si asta. greul a trecut nu? trece. ma anunti cand dai poligonu. vin sa te sustin.
  9. wordlord

    Honda Steed

    Bune cred ca sunt amandoua . Insa personal tot Honda as alege. Imi lasa impresia de mai multa anduranta si fiabilitate . Oricum intruderul arata de nu se poate.
  10. Renegade. Fericitule. Super poze. Mai vrem. Ala verde e superb!!!
  11. Sa nu lasam discutiile sa ia o intorsatura violenta...ar fi pacat. Criticile ajuta la imbunatatire. Toti suntem motociclisti chiar daca unii mai buni ca altii.
  12. MIB. Prietene Offroadmaster nu ca a avut nenumarate scuccese in motocrossul romanesc dar si cel de peste hotare. Este in masura sa vorbeasca. Eu recunosc ca nu ma pricep atat de bine insa il sustin pe offroadmaster pentru ca stiu cate ceva despre C.P. si am mai auzit. Initiativa lui a fost laudabila insa mai departe de atat.... A si inca ceva am 3 foi in fata cu rezultate a lui offroad cat despre ciprian....
×
×
  • Creează nouă...