Dan R Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Salutare! Daca sunt amatori de o plimbare soft enduro in Delta pe la Chilia Veche, Bratul Sulina si nu numai poate inchegam o trupa. de principiu plecare sambata la 7 dimineata din Bucuresti, de la benzinaria Mol (la intrare pe autostrada soarelui) si punct de regrupare finala Tulcea - hotel Delta, in jur de 10 - 11. Dan 0754.066.000 dan.campeanu@gmacfs.com moto: KTM LC4 Adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 vezi cu barcile , ca e suficienta apa acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Plec si eu sambata la 7, dar cu jeep-ul sa scot barca. Ajung la Mahmudia si de acolo pe calale. Spuneti traseul, poate ne intersectam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Octombrie 1, 2009 Autor Share Postat Octombrie 1, 2009 ar fi 2 variante: cu bacul la Nufarul si apoi in lungul canalului Sulina sau cu bacul din Tulcea spre Tudor Vladimirescu si de acolo spre Chilia Veche. ne auzim eventual la telefon, nr meu e postat mai sus. dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 De la Mahmudia o iau pe Sf Gheorghe la vale, apoi pe Perivolovca, intortochiata, si ies la Crisan. Normal ajungi la Crisan pe traseul drum de tara, Ilganii de jos, Partizani, Maliuc. Dar se anunta ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 De la Mahmudia o iau pe Sf Gheorghe la vale, apoi pe Perivolovca, intortochiata, si ies la Crisan. Normal ajungi la Crisan pe traseul drum de tara, Ilganii de jos, Partizani, Maliuc.Dar se anunta ploaie. sa traiti se poate ajunge la chilia veche fara bac numai pe drum si care e drumul eu am auzit ca se poate Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Octombrie 2, 2009 Autor Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) ai o singura trecere cu bacul de la tulcea la tudor vladimirescu (merge din ora in ora). pana la chilia veche ai un drum de aprox 70 km care este destul de gaurit pe alocuri (e mai putin indicat pt un motor de asfalt) mergi pana la Pardina apoi la iesire tii dreapta pe asa zisul DJ222N. pana la Chilia Veche nu vor mai fi localitati atentie: pe unele GPS-uri sau harti mai figureaza un drum, de la Pardina in lungul Bratului Chilia pana la Chilia Veche. Acest drum este impracticabil auto, este de fapt un dig pe care se poate merge cu caruta sau motorul (dar total neindicat pt motoare de strada) Editat Octombrie 2, 2009 de Dan R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate