SirFaq Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Buna ziua lume... Pe data de 16.10.2009 ma voi imbarca spre casa....un drum pe care l-am facut de nenumarate ori...si de nenumarate ori m-am plictisit fatal ca ma duceam singur! Asa ca va intreb...este careva care are drum inspre Baia Mare? Are cineva chef de o plimbare? Eu am de gand sa fac drumul intr-o singura zi dar daca vine cineva cu propuneri putem sa ne si oprimpe undeva. Nu e greu, ba chiar e un drum genial. de obicei Bucuresti-Pitesti-Rm. Valcea-Sibiu-Cluj-Dej-si pe urma agatam harta in cui la Baia Mare Multumesc anticipat! Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Buna ziua lume... Pe data de 16.10.2009 ma voi imbarca spre casa....un drum pe care l-am facut de nenumarate ori...si de nenumarate ori m-am plictisit fatal ca ma duceam singur! Asa ca va intreb...este careva care are drum inspre Baia Mare? Are cineva chef de o plimbare? Eu am de gand sa fac drumul intr-o singura zi dar daca vine cineva cu propuneri putem sa ne si oprimpe undeva. Nu e greu, ba chiar e un drum genial. de obicei Bucuresti-Pitesti-Rm. Valcea-Sibiu-Cluj-Dej-si pe urma agatam harta in cui la Baia Mare Multumesc anticipat! Respect. Cu motocicleta sau cu trenul? Ca eu prefer la vagon de dormit pe ruta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate