robychopper Postat August 1, 2003 Share Postat August 1, 2003 http://membres.lycos.fr/crazycustombikes/w...en/babeshow.htm sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 13, 2004 Autor Share Postat Aprilie 13, 2004 Posted on Aug 1 2003, 04:35 PM unul dintre primele topicuri aparute pe grupul chopperistilor am facut o trecere in timp si am ajuns aici ,scotindum ochii ,vazind pozele de aici salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 13, 2004 Autor Share Postat Aprilie 13, 2004 miauuuu una dintre poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 28, 2005 Autor Share Postat Februarie 28, 2005 vechi topic la care nimeni nu a zis nimic?? ia mai uitativa si acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 (editat) mă Roby, mie îmi apar 2 japoneze pe o capotă de maşină...de acolo ce tre să faci să vezi pozele??? aaa..gata...am găsit Editat Februarie 28, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criofix Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Roby, primul meu motor a fost un Simson Avo 250 din 60, modificat chopper, cu rezervor de Ijeu (lacrima) nichelat si carburator de minsch. A trebuit sa-l vand din pacate si cu parere de rau, .... da a fost un motor brici, cred ca mai am vreo 2 cutii de viteze daca crezi ca-ti tre cu cea mai mare placere. No charge!!!!!!! Aaaaaa si un rezervor original!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 1, 2005 Autor Share Postat Martie 1, 2005 Roby, primul meu motor a fost un Simson Avo 250 din 60, modificat chopper, cu rezervor de Ijeu (lacrima) nichelat si carburator de minsch. A trebuit sa-l vand din pacate si cu parere de rau, .... da a fost un motor brici, cred ca mai am vreo 2 cutii de viteze daca crezi ca-ti tre cu cea mai mare placere.No charge!!!!!!! Aaaaaa si un rezervor original!!!! mai omule ce topic este asta ce nume are.....?????te rog respecta subiectul topicului...si mai citeste sii tu ce scrie sub poza din avatar ...asa iti dai seama de pe unde este lumea sau unde este acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate