Vizitator stress_L&P Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 ba se desfac dar e simplu, o sa-ti dai sigur seama singurel de asta! eu le ardeam pe aragaz in casa, dadeam jos panarama aia de capac de la ochiul mare, lasam flacara si puneam cotul in asa fel incat sa intre flacara in el! cam jumate de ora de cot! la fel si pt. tobe! dar vezi ca o sa iasa un fumalau de nu-ti inchipui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 si nu sare cromul daca se incing prea tare pe aragaz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 neah, nu sare da' in schimb iese un fel de zyklon din ele! tre' sa deschizi toate geamurile din casa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 o sa incerc la iarna sa o ard si eu.... poate asa or sa dispara si urmele de cauciuc de la talpile "pasagerelor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Salut... Am si eu o Jupiter 5 si as vrea sa-mi bag aprindere electronica sau cvasielectronica cu tranzistori. Gasesc asa ceva de cumparat?..Stii cumva unde? Se potriveste pe un Ij sau tre sa incerc alta varianta? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 aprinderi tranzistorizate de tg. mures, sunt rosii cu un led verde si cam cat o cutie de chibrituri! gasesti la mai toate magazinele cu piese pt. dacia si costa ~300.000 lei vechi bucata! tie iti trebuie 2, cate una pt. fiecare bobina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate