orlyy9 Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Unde se pot face suporti pentru gentii laterale ,pentru modelul; Mail:orlando.ion@pizzahut.ro Mesaj completat Unde se pot face suporti pentru gentii laterale ,pentru modelul;Mail:orlando.ion@pizzahut.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Unde se pot face suporti pentru gentii laterale ,pentru modelul;Mail:orlando.ion@pizzahut.ro Mesaj completat ia sa zici tu la ce motoreta vrei sa faci ca poate le facem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 ia sa zici tu la ce motoreta vrei sa faci ca poate le facem noi Noroc, Prima poza este motorul meu,iar a doua este luata dupa net ca model. Poate fii si altele modele dar eu nu am vazut Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 cică le zice coburi nu genți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) alo! domnu! nu trebuie sa deschizi 5 topicuri.... ADMINUL doarme? Editat Octombrie 6, 2009 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) ai pm cu toate datele, ciudata motoreta ai achizitionat Editat Octombrie 6, 2009 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 7, 2009 Autor Share Postat Octombrie 7, 2009 alo! domnu! nu trebuie sa deschizi 5 topicuri.... ADMINUL doarme? E din cauza la mouse ramane blocat(scuze), a fost schimbat Mesaj completat cică le zice coburi nu genți. Scuze dar am uitat să folosesc google translate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate