Sari la conținut

yakwza

Super Membru
  • Număr conținut

    530
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Orasu Interzis
  • Carnet moto din
    A BE CE
  • Motocicleta
    749 & 1000RR (Malefica)
  • Numar Moto
    1,2,3...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mai multe

yakwza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Asa am patit si eu...cred ca a picat si asta
  2. Oricum daca e ungur nu ii simte nimeni lipsa mai ales ca aia de la vama sunt niste spagari. Partea nasoala e ca putea fii altcineva in locul ungurului, e buni ca sa terminat asa,
  3. yakwza

    Limitare motocicleta

    Experienta categoria a? Am un prieten are 22 de ani,categoria b de la 18 ani. Vrea sa isi ia o honda translap,poate sau nu?
  4. Nu cred ca o sa se reduca numarul de accidente, sigur o sa cresca numarul celor care merg fara permis. Eu am permis,am avut si a1...daca nu aveam posiblitatea sa imi iau categoria a, mergeam fara. Sunt niste retardati astea cu legile lor.
  5. Oricum nu te lasa dus de val chiar daca o sa te acomodezi cu el, cand ai impresia ca ai invatat atunci o sa faci poc.
  6. Ma bucur ca sunteti on topic pana acum rucsacelu are 2-1...astept sa vad daca egaleaza risaru de unirii.
  7. Un polițist opreÂşte un motociclist care gonea pe strada principală. - Să vă explic... începe motociclistul, dar polițistul i-o retează imediat: - Nu-i nevoie de explicații. O să te las să-ți răcoreÂşti călcâiele la poliție până se întoarce Âşeful. - Dar de fapt... - Nicio vorbă să n-aud! Mergem la secție Âşi nu mă interesează ce ai să-mi spui! Câteva ore mai târziu, polițistul se uita să vadă ce face prizonierul său în celula secției Âşi-i spune: - Ai noroc că Âşeful e socru mic azi, o sa fie în toane bune când vine. - Greu de crezut, zice tipul din celulă. Eu sunt mirele. O tipa se duce la examenul de traseu. In masina da de politist: Tipa: Buna ziua! Politistul: Buna ziua domnisoara! Domnisoara nu stiu cum sa-ti spun dar uite cum facem: eu iti pun 3 intrebari la care vreau sa-mi raspunzi corect si complet. Daca nu raspunzi la aceste intrebari corect si complet te pic examenul ai inteles? Prima intrebare: Politistul: Domnisoara...conduci noaptea pe autostrada da? si vezi 2 lumini in fata ta...ce e in fata ta? Tipa: Pai ce sa fie domn politist...un autoturism. Politistul: Raspuns corect dar incomplet...poate sa fie Audi, poate sa fie Mercedes, Renault. Tipa se uita urat la el. Politistul: Urmatoarea intrebare don'soara! Conduci noaptea pe autostrada da? vezi o lumina in fata ta...ce e in fata ta? Tipa: Pai ce sa fie domn politist...un motor! Politistul: Raspuns corect dar incomplet! Poate sa fie Honda , poate sa fie Suzuki, Yamaha. Tipa se uita si mai urat la el... Politistul: Ultima intrebare don'soara! Conduci noaptea pe autostrada da? Si vezi 4 lumini in fata ta... ce e in fata ta? Tipa: Cum ce sa fie dom' politist...Un tir sau un camion! Politistul: Raspuns corect dar incomplet! Poate sa fie Man. poate sa fie Cats, Volvo! Ai picat examenul domnisoara! La care tipa deja enervata la culme ii spune politistului: Dom' politist...Am si eu o intrebare pt. dvs. dar la care vreau sa-mi raspundeti corect si complet. Politistul falos raspunde: Sigur don'soara spuneti! Tipa: Dom' politist...conduceti noaptea pe autostrada da? Si vedeti femeile alea cu fustite scurte,dresuri, care va fac frumusel cu manuta...ce sunt alea? Politistul: Pai ce sa fie don'soara? Curve ce sa fie? La care tipa: Raspuns corect dar incomplet! Poate sa fie ma-ta, poate sa fie sor-ta...nevasta-ta....
  8. E naspa fara cric... Nu aveam cric la un enduro, intro zi am combinat o tarancusa si i-am propus sa vizitam putin plaiurile mioritice. Ajunsi in mijlocul campului ma uitam ca dobitocelu de ce sa razm motorul, cum nu aveam de ce....mi-a venit idea geniala sa o pun pe tipa sa tina motorul in timp ce ii fac eu felul pe la spate. Rezultatul a fost destul de crunt : motorul jos,tipa peste motor si eu peste ea. Daune: motorul mai nimic(era invatat cu socurile), gagica si spart buza si cateva vanatai in urma contactului cu moto, eu mai nimic...doar ca m-am intors asa cum am venit cu oo-le tari.
  9. Multumesc pt sfaturi Între timp problema s-a rezolvat,am curatat carburatoarele si am pus alta bujie. Acum nu stiu ce sa fac daca sa schimb uleiul, nivelul este bun dar miroase cam intepator a benzina.
  10. nivelul este bun..miroase a benizna cam intepator..bujia este uda si afumata,maine o sa ii curat carburatoarele sa vad daca isi revine.
  11. acum o sa verific nivelul de ulei,motorul este un r1 pe carburatie...nu prea am avut ce sa fac tr sa ma intorc acasa..
  12. Astazi am facut un drum de aproximativ 100 km,partea nasola e ca la intoarcere motorul fiind pe carburatie nu a mai vrut sa mearga decat in trei pistoane, am mers asa. Intrebarea mea este daca afecteaza cu ceva motorul...
  13. Ce personaje interesante avem aici Un copil prostut si un cocalar(defapt nici nu e cocalar viseaza sa devina unul) Ps: Mai bine inchide cineva topicul asta, ocupa spatiu degeaba.
×
×
  • Creează nouă...