dan.c. Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Va salut. Spre rusinea mea nu am fost niciodata pe Transfagarsan. Brusc, mi s-a pus pata, saptamana viitoare plec. Cu cine, nu stiu, cu cine vrea. Din ce am citit pe net e recomandabil sa fie facut in timpul saptamanii, datorita traficului. Eu pot sa imi iau liber de la servici in orice zi, daca anunt cu vreo 2 zile inainte. Asadar, daca exista doritori, haide-ti sa stabilim o zi in timpul saptamanii viitoare. P.S. Plecare din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Va salut. Spre rusinea mea nu am fost niciodata pe Transfagarsan. Brusc, mi s-a pus pata, saptamana viitoare plec. Cu cine, nu stiu, cu cine vrea.Din ce am citit pe net e recomandabil sa fie facut in timpul saptamanii, datorita traficului. Eu pot sa imi iau liber de la servici in orice zi, daca anunt cu vreo 2 zile inainte. Asadar, daca exista doritori, haide-ti sa stabilim o zi in timpul saptamanii viitoare. P.S. Plecare din Bucuresti. Salut , eu am fost odata , prin Curtea de Arges , norii de sus si ceata (dupa tunel) m-au speriat si m-am intors pe acelasi traseu , cand puteam sa ma duc pe partea Sibiului . Drumul e fff prost insa merita ! Pe partea cealalta insa ( vorbeste lumea ) se pare ca e total invers , adica excelent , de vina fiind se pare apartenenta la 2 judete diferite , care se implica in mod diferit in reabilitarea drumurilor ! Daca nu ploua si nu l-au inchis cumva as merge si eu ! studiez problema , sper ca nu esti amator de viteze "marete" . Mesaj completat Salut , eu am fost odata , prin Curtea de Arges , norii de sus si ceata (dupa tunel) m-au speriat si m-am intors pe acelasi traseu , cand puteam sa ma duc pe partea Sibiului . Drumul e fff prost insa merita ! Pe partea cealalta insa ( vorbeste lumea ) se pare ca e total invers , adica excelent , de vina fiind se pare apartenenta la 2 judete diferite , care se implica in mod diferit in reabilitarea drumurilor ! Daca nu ploua si nu l-au inchis cumva as merge si eu ! studiez problema , sper ca nu esti amator de viteze "marete" . Din pacate eu pot doar sambata , 10 Oct 2009 , am uitat sa precizez ! Mesaj completat Nu cred ca mai sunt prea multi manelisti care sa iasa la gratar in zona la vremea asta , de obicei duminica afuma ei teritoriul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 7, 2009 Autor Share Postat Octombrie 7, 2009 Nu merg foarte tare, merg as zice, uneori excesiv de prudent. Totusi ea cere si unde am drum liber ii dau Sambata asta m-as duce pe Cheia, nu stiu exact ce program o sa am, trebuie sa fac niste cumparaturi pentru renovarea apartamentului. Pe Transfagarasan, tot in timpul saptamanii vreau sa merg, chiar vreau sa nu fie trafic, sa stau si eu relaxat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Daca te duci dinspre Curtea de Arges vezi ca primii 20km dupa baraj sunt praf. Dupa cei 20km urmeaza asflat nou nout dar atentie mare ca nu e marcat de nici un fel. Transfagarasanul efectiv pana pe partea ailalta e drum bun. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) sambata eu o iau pe transalpina (va fi soare) si ma intorc duminica pe transfagarasan (s-ar putea sa ploua), cu inoptarea in sibiu Editat Octombrie 7, 2009 de @motoadvpunctro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate