ValahBiker Postat August 1, 2003 Share Postat August 1, 2003 un prieten are un dnepr la care a facut cuzinetii zob. am un arbore cotit bun, dar nu stiu ce cota e. daca este cineva care sa ma ajute il rog sa-mi spuna care sunt cotele la arbore. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conu Postat August 3, 2003 Share Postat August 3, 2003 ...ia baga,coane,aici,masuratorile facute de tine...si i-ti spunem si cote,k?Dar cu micrometrul masurate ,da?Revin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 4, 2003 Share Postat August 4, 2003 cotele sunt din 0,25 in 025 ... si se scad din ... dracie ca am uitat... parca din 3,80 Adica cota 0 la arbure ... de informatii nu sunt sigur, desi cred ca asa e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 cota 0 = 48mm si pentru fiecare cota se scad 0.25 mm. Masurati cu micrometrul NEAPARAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 eu nu stiu inca sigur cum functioneaza siteul asta(care,ma repet: mi se pare exagerat de mare...ar mai trebui redus). Am ales sa postez aici(sper sa mearga)...pt ca e prima pagina... cu posturi din 2003. E, oarecum, nostalgic! Imi pare insa rau ca nu stiam de atunci de acest forum.... ci m-am inregistrat dabia acum cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 cota 0 = 48mm si pentru fiecare cota se scad 0.25 mm. Masurati cu micrometrul NEAPARAT!!! Da! Asa-i! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 eu nu stiu inca sigur cum functioneaza siteul asta(care,ma repet: mi se pare exagerat de mare...ar mai trebui redus). Am ales sa postez aici(sper sa mearga)...pt ca e prima pagina... cu posturi din 2003. E, oarecum, nostalgic! Imi pare insa rau ca nu stiam de atunci de acest forum.... ci m-am inregistrat dabia acum cateva zile. Bine-ai venit AadaA... ce vreti bah...io mi-s ardelean si pe deasupra ma mai si plictisesc, care-i problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 aaaaa, daaaa... bine ai venit... si ce au mai facut cuzinetii de nipru din 2003 pana acum? s-or fi reparat oare? de vreme ce e vb de nipru, probabil ca nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate