Sari la conținut

AadaA

Membru
  • Număr conținut

    278
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    aadaa84

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    GS500
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Vizitatori Recenți Profil

2.730 citiri profil

AadaA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. AadaA

    Carje sau cadru?

    Hey, Se intampla sa aibe cineva o pereche de carje sau un cadru de imprumutat? (pe o perioada cat mai scurta cu putina sper eu) Stiu ca aceste obiecte circula si nimanui nu-i place sa le pastreze amintire, insa daca aveti sau stiti pe cineva care a avut si se poate desparti o perioada de ele, va rog sa-mi dati de stire. Multumesc anticipat.
  2. UE nu accepta. Momentan. Cand vor fi prea multi in UE (numeric vorbind), vor avea aceleasi drepturi ca si noi (implicit de vot), si-si vor vota SINGURI legile... fara sa ne mai intrebe pe noi. Ca sa nu mai spun ca nu sunt prosti deloc: stiu fff bine sa manuiasca legila noastre fparte permisive in favoarea lor. Si stiu ff bine sa se foloseasca de legea aia "impotriva discriminarii". Sunt mult mai destepti decat par. Noi ii credem talibani si inapoiati, dar sunt fff destepti. Au si infiintat o banca, ce se numeste nu altfel decat Sharia Bank! ... IN EUROPA!
  3. Ai vrea tu Sangrete sa ajungi la sunculitele mele Nenea, sa stii ca nu umblu cu arabi. Nu cunosc niciunul personal. Daca te informezi pe acest subiect, o sa aflii ca musulmanii vor sa implementeze Sharia Law in constitutiile tarilor europene (am si scris asta defapt in postul meu mai sus... dar probabil nu ai citit) Deci...daca vor reusi s-o implementeze peste 10-20 de ani... fiica ta n-o s-o duca asa bine ca mine, CHIAR DACA NU UMBLA CU ARABI... ca mine! )))
  4. Ia lasati-o pe mana mea. Domnisoara, iesi la un suc cu mine? Urasc musulmanii mai tare decat pe tigani. Tiganii sunt la noi demult, nu muncesc, nu se spala... dar nu ne impun si noua acelasi lucruri!!! Musulmanii au venit in Europa recent, si NE CER si ne IMPUN sa adoptam in constitutii nenorocita lor de Sharia Law. (e drept ca momentan se refuza acest lucru, dar peste cateva generatii vor reusi din cauza numarului lor). Tiganii iti fura portofelul din geanta, insa musulmanii vor sa te omoare PRIN LEGE ca porti fusta scurta!
  5. Ia ia-l tu cu tine... si sa ne povestesti pe urma cum ti-ai blestemat zilele! )))) edit: oi fi cumva genul care iarna isi suie motorul pe scari in apartament, in sufragerie la etajul 8? ))))
  6. Nu in timpul festivalului oameni buniiiiiiiiii
  7. Uite ca filmuletul asta l-am ratat. Deci trebuie sa dau viziera jos si sa o deformez putin! Merci, hai ca incerc Mesaj completat Am reusiiiiiiit!!! Am demontat 2 viziere si pinlockul, si am reusit sa le si pun inapoi! Ma fac demontatoare de pinlockuri, gata! O sa vad toata soseaua de acum! Si nu o sa o mai vad galbena... pana la toamna. Senchiu!
  8. Cum pot da jos un pinlock de pe o viziera (casca Nolan) ? E complicat? Habar nu am, iar pe net nu gasesc nimic. Surubelul ala nu vrea sub nicio forma sa se slabeasca, nici nu are gaurica pt surubelnita. A mai dat cineva vreodata jos vreunul? Mi-l poate da si mie pliz? Thx!
  9. Sfantu Gheorghe... dar IN AFARA FESTIVALULUI DE FILM!!!! In timpul festivalului este ffff aglomerat: - este OMOR pe vapor si la dus si la intors - baile sunt ff aglomerate (stai la coada cate 20 minute) si se si murdaresc rapid - la masa stai cate 1 ora la coada sa dai comanda si alta ora sa ti-o faca si daca doamne fereste mai vrei ceva, trebuie sa stai iarasi - nu ai loc la nicio masa, trebuie sa le vanezi, sau sa fii in gasca maaaare - noaptea NU vei avea liniste fiind atata lume! - NU prinzi loc in Trocarici sa te duci la plaja - NU mai sunt casute disponibile inca din februarie! Trebuie ori sa stai la cort, ori la hotelul ala cu 500 roni pe noapte. In afara festivalui este divin: - mergi decent cu vaporul - campingul nici gol nici plin - baile mereu libere si curatel dusurile la fel - plaja libera si curata - n-ai probleme cu mancarea, mesele si cozile - n-ai probleme nici cu magazinele sau birtul comunal...este superb, CONCEDIU, nu calcare in picioare! - Si oricum dupa festival proiecteaza toate filmele in fiecare seara pe ecranul imens din camping....deci vezi si filmele . Verifica programul navelor si pretul pe Navrom.ro (tulcea - sf gheorge). - la dus ai vapor la 13:30, face 4 ore pana in Sfantu - la intors ai vapor la 7:00 ....deci 2 zile le pierzi pe drum - masina/motorul le lasi in Tulcea - iti recomand casuta in camping (sa nu te duci la tarani ca pierzi toata distractia si te vei simti ca ..intr-o casa la tara) - si MUSAI ...macar intr-una din seri (daca nu in fiecare seara) sa vorbesti (de dimineata) cu o taranca pe acolo sa va pregateasca cina din peste (au numerele afisate pe garduri, dar poti sa intrebi orice taran "cine gateste"). - pt plimbari cu barca pe canale ... tot asa, sunt numere pe garduri sau poti sa te duci direct in port si sa intrebi bastinasii (e cca 1 mil tura... deci cu cat mai multi pasageri, cu atat mai ieftin de persoana) Ma duc si eu acolo la jumatatea lui august....d-abia astept. Festivalul e intre 9-15 Mesaj completat Nu ai ce cauta cu motorul in Sf Gheorghe, pt ca TOTUL e din nisip...si inca nisip adevarat. Nu poti sa-l lasi nici macar in port, pt ca nu e nici macar o mica portiune cu asfalt sau destinata parcarii. In tot satul sunt doar 2 atvuri si o dacie deschiolata (a primarului probabil ) )
  10. Am zis "nimeni".... voi sunteti CINEVA! Eu inca ma gandesc daca ma alatur sau nu...insa daca da, vin in tura doi...care pleaca la o ora rezonabila Pup
  11. NIMENI nu se scoala la ora 5 dimineata pt 180 de km! Sambata! Stati mai cuminti si intalniti-va la 8:40 si plecati la 9:00, ce Dumnezeului!
  12. Daca nu stai multe nopti, iti recomand sa nu te duci cu cortul. In Arbanasi spre exemplu (un satuc superb la 4-5 km langa Veliko numai cu vile pt cazare) e vreo 30 leva/pers camera (cu mic dejun, etc). In afara de cetate, nu ai voie sa ratezi TEMPO E o carciuma unde se mananca EXTRAORDINAR. Eu ma duc de cate ori am ocazia... plimbarica de duminica, papa bun si plimbarica inapoi
  13. ) Vorbesti ca despre o invatatoare care pleaca cu elevii in tabara. Aici nu e nimeni minor, si nu e nimeni in custodia/grija nimanui. E un grup de oameni care intamplator merg in aceeasi directie. Fiecare are carnet, motor, e responsabil.... si daca pateste sau cauzeaza ceva raspunde in fata politiei si legii, nu a instructorului.
×
×
  • Creează nouă...