Ancalagon Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Are idee cineva cum as putea schimba tamburul de pe spate cu etrier/disc la un Suzuki Savage de 650? M-am gandit sa iau o roata spate de la un motor care are asa ceva, dar care s-ar potrivi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 cauta ceva la care sa se potriveasca prinderile de la pinion (probabil tot o roata de Suzuki). Poti sa incerci sa faci si o flansa pe care sa prinzi discul folosind roata ta dar nu ti-as recomanda asta. de ce vrei sa o schimbi? nu-i mai simplu sa pui 2 discuri pe fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 (editat) Corect! E suficienta frana pe tambur, dar ideea mea era de design in primul rand. Oricum , ar fi si mai eficienta pe disc. Mi-as baga si o roata mai groasa, dar ma tem ca nu prea ma lasa suspensia spate; oare intra macar un 150? Editat Mai 1, 2006 de chopper_savage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 pe cat e janta de savage?15" cu 3"??? pe janta de 3" intra maxim 170latime,dar f greu....atentie insa sa nu frece in curea... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 Nu mai stiu exact latimea. Pe un forum scria ca pot baga doar 150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Nu mai stiu exact latimea. Pe un forum scria ca pot baga doar 150 pai uita-te cat scrie pe janta.....si masoara distanta dintre curea si bratul opus al basculei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 daca originalul avea 140 atunci n-ar trebui sa ai probleme cu un 150. Mie la broasca pe jenti de 4" de la 155 imi intra fara sa stea foarte urat 195. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate