Sari la conținut

Help - Kawasaki Gpx 750r


Postări Recomandate

Salut!

Am de schimbat semeringurile la amortizoare si am dat totul jos de pe fatza dar la furca este chestia aia. Si nush de la ce e. Are ulei in ea, so... Stiu ca pare dumb, da habar n-am ce e aia. Daca e vreunu mai luminat care stie, dau o bere... :) Multumesc anticipat.

post-8465-1146512867_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Vizitator _Raul_

Salut!

Am de schimbat semeringurile la amortizoare si am dat totul jos de pe fatza dar la furca este chestia aia. Si nush de la ce e. Are ulei in ea, so... Stiu ca pare dumb, da habar n-am ce e aia. Daca e vreunu mai luminat care stie, dau o bere... ;) Multumesc anticipat.

 

 

Un pic cam târziu, dar m-am gândit că poate îți va fi de folos răspunsul meu : :bigstar:

Până anul trecut în septembrie(cât timp am avut un GPZ 500 R - echivalentul austriac al GPZ-ului de 600 din Germania) am avut manualul de reparații pentru modelele Kawasaki din seria Gpz Âşi Gpx, publicat de cei de la Haynes, în limba engleză ( după părerea mea cele mai bune manuale de reparații), manual de aprox. 300 pagini cu tot ce îți trebuia Âşi nu, în care figura Âşi motocicleta ta. L-am făcut cadou celui căruia i-am vândut Âşi motocicleta. Mâine voi vorbi cu el în legătură cu posibilitatea de a îți da numărul lui de telefon pentru copie carte, samd.

 

On-topic : ;)

 

Există un băiat în TimiÂşoara ce are un motor exact ca al tău. Am asistat la demontare + montare furcă față iar piesa menționată de tine este un senzor pentru controlul electronic al suspensiilor față. Tot ce îmi aduc aminte, nefiind un mare as în reparații, este că trebuie să fii f. atent cu ea...deci...mare băgare de seamă la schemele electrice dacă le ai. :cheers:

Pentru mai multe detalii ia legătura cu "Hadess" de aici de pe forum. El e proprietarul. Dacă nu mă înÂşel, este moderator la "Piese de schimb".

Baftă Âşi spor la lucru ! :cheers: :hug:

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...