Sari la conținut

90mat

Membru
  • Număr conținut

    166
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Suceava
  • Carnet moto din
    1993
  • Numar Moto
    SV-90-BGN
  • Club
    nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ Planeta 5, Kawasaki GPX 750 R, BMW K 100 LT

Vizitatori Recenți Profil

507 citiri profil

90mat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc pentru promtitudine. » Post actualizat in 18 Nov 2017 11:33 Salut. Aș vrea să modific pinionul față și foaia spate pentru un control mai bun în off road. Acum pe motocicleta am 16/42, lanțul este 520. Din ce am citit, pe net, acest setup ar fi potrivit pentru șosea/autostradă. Am citit destul de mult despre acest lucru, dar cu toate astea nu sunt sigur ce număr de dinți să aleg fata/spate, așa ca apelez la experiența voastră. Menționez că nu prea am experiență în off road și încerc să-mi fac viața mai ușoară. Mulțumesc anticipat colegilor care vor rupe câteva minute din timpul lor, pentru a-mi răspunde.
  2. Salut. Daca se poate comanda electrica de pe partea dreapta si lantul de Suzuki DR650RSE le vrea eu.
  3. Salut. Am reusit o nefacuta, am rupt butonul de pornire al motocicletei DR650Rse (partea exterioara a acestuia). Ma poate ajuta cineva sa rezolv cumva. Nu am gasit de cumparat comanda de ghidon dreapata la cei care mai dezmembreaza. Multumesc anticipat.
  4. Până la 31 mm fără să modifici nimic. Multumesc pentru raspuns.
  5. K » Post actualizat in 06 Apr 2017 11:44 Salut. Poate sa imi spuna cineva ce inaltatoare de ghidon se pot folosi (ce inaltime), fara sa modific cablurile existente.
  6. Salut. Vreau sa modific cursa ambreiajului, la mine lucreaza foarte sus si vreau sa lucreze mai pe la mijloc. Imi explica si mie cineva cu trebuie reglat? Multumesc
  7. Salut. Sunt un "tanar" posesor de Suzuki DR 650 RSE din 1992. Motocicleta a fost adusa din Gremania, la sfarsitul anului trecut si sunt primul proprietar in Romania. Am luat aceasta motocicleta, pentru a putea iesi de pe sosea si a ma bucura de natura. De cand am luat-o am uns si vopsit bascula spate (motocicleta are ceva rugina pe ea), am schimbat placutele de frana de pe spate, am servisat etrierii fata/spate, am schimbat cauciucul pe fata si bujiile, am verificat rulmentii de la roti, am uns si gresat ce mai trebuia. Ca dotari suplimentare motocicleta avea cric central, manere incalzite si crash bar. De la inceputul acestei saptamani am reusit sa ies de trei ori cu motocicleta si am facut aproximativ 300 km. Sunt foarte multumit de achizitie, dar am aconstatat anumite lucruri de care nu sunt sigur ca sunt normale: - motocicleta nu porneste decat cu maneta de ambreiaj trasa, daca incerc sa pornesc motocicleta fara ambreiaj aceasta nu invarte, este ca si cum ar fi bagata in viteza; - cu motocicleta pe cricul central am constatat ca in momentul in care bag in viteza, fara a da drumul la ambreiaj, roata incepe sa se invarta si nu se opreste decat in momentul in care scot din viteza (in punctul mort). Cred ca nu este normal si ma gandesc ca poate ma puteti ajuta cu ceva sfaturi. Va multumesc anticipat si astept sa ne vedem in trafic Asfalt uscat si un sezon fara evenimente probleme! » Post actualizat in 25 Mar 2017 20:25 Cateva poze cu "bestia":
  8. Salut. Imi spune si mie cineva ce unsoare folosim pentru bascula spate. Multumesc
  9. Salut. Sunt nou venit in grup, am cumparat de curand un DR650RSE din 1992. Imi poate spune si mie cineva de unde pot cumpara consumabile si eventual piese pentru el. Am nevoie de contactul de la frana de mana, am demontat protectia de pe partea dreapta si contactul respectiv s-a dezintegrat.
  10. Adica te ocupi si de piese moto sau nu am inteles bine aluzia? Multumesc ptr. site.
  11. Salut. Am si eu o intrebare: niste site-uri cu piese aftermarket ptr. BMW de unde sa poti si comanda? Eventual din Europa. Va multumesc. P.S. Preturile la dealerii BMW is super mari.
×
×
  • Creează nouă...