ace20male Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Stie cineva mai multe detalii despre accidentul de luni in drum spre bucuresti? am inteles ca a cazut de pe moto si a fost calcat de un tir sau ceva... cine are mai multe amanunte? atasez citeva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Cum naiba o cazut si cum de o ajuns sub tir? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 eu am trecut pe langa baiatul cu masina galbena ce a facut pana dar in jurul orelor 16-17 si nu era urma de accident dar am auzit ceva de un accident de la altii care erau mai in urma ceva cu un motor si 2 masini din care una taxi cam atat.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 tu-i mama masii de 1mai.un Weekend intr-adevar blestemat. ce nu pot intelege e dc pozele de mai sus au legatura cu accidentul sau nu? care e starea motociclistului??? ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 (editat) Da am mai precizat eu .... Motociclistu a lovit un taxiu "galben" , Logan care a franat brusc .... ca sa ii salute probabil pe cei cu masini tot galbene .... cei cu masinile sport stationeau pe margine ca reparau etrierul . Nu au avut legatura prea mare cu accidentul. Motociclistul a intrat in spatele Loganului , a zburat peste si a aterizat pe sosea . Nu l-a lovit tirul. S-a ridicat si a mers singur pana in santz. Apoi a venit salvarea si l-a luat. Era constient si il durea umarul . Accidnetul nu a fost la 50 de km de constantaza ... poate pe la 100 ... oricum era in apropiera barurislor de la Drajna . Si deja se formase coloana . Aveti grija ... Editat Mai 2, 2006 de Fanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate