Sari la conținut

ace20male

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ace20male

  1. Din păcate a murit. Am văzut filmarea cu accidentul... E groaznică.
  2. sint inca socat...chiar acum 2 zile am vorbit cu ea pe yahoo... ============================= ace20male: e misto asa nu e aglomerat la tine promterica: si ca vad peste cresa, gradi, scoala promterica: chiar ma face sa zambesc promterica: imi place mult copilaria mea si tot ce vad promterica: cum se agita de la mic la mare promterica: cum se face liniste noaptea ace20male: da si eu cind trec prin zona aia imi aduc aminte de copilarie ace20male: de scoala promterica: vara cum aud manele promterica: cum le aud pe fufele de la liceu ca se injura promterica: sunt chestii de care mi-e dor ace20male: da si mie de copilarie promterica: ei cum se dau mari ca fac ca dreg si daca te iei de ei fug ace20male: si fac 29 de ani maine... imbatranesc promterica: sunt chestii la care nu stiu cand o sa renunt... promterica: eu chiar ma bucur pt fiecare zi promterica: eu voi face 30 promterica: in toamna promterica: am in plan sa fac un party dar nu am cu ce asa ca sa ajung acolo si mai vad eu promterica: dar la 30 ma simt mai tanara si mai implinita ca la 25 promterica: parca merg inapoi promterica: si azi m-am imbracat ca o liceanca pt ca asa ma simt promterica: nimeni nu-mi da nici macar 25 ace20male: misto promterica: rad pt ca ma simt bine promterica: asa ca nu fi suparat, e normal sa treaca timpu, important e ce faci in acest timp pt tine ace20male: asa e =================================== in fiecare zi imi trimitea emailuri cu glume ..chestii interesante... si astazi ma uitam pe emailurile de la Madalina si intr-unul din ele era o stire de la antena 1 despre o imbulzeala la un supemarket..si am dat sa vad stirea ....si in dreapta era o stire despre niste motociclisti facuti zob....si am dat sa vad stirea....am ramas socat...era chiar Madalina...colega mea de generala.... Odihneste-te in Pace Mada....
  3. Deci cu alte cuvinte, desi scrie ca circulau regulamentar tu preferi sa vorbesti de rau 2 (copii) morti pentru ca ai tu un al 6lea simt care iti spune ca aveau viteza si mai presupui (again) ca ca soferul daciei 1300 s-a asigurat dar nu i-a vazut din cauza vitezei (desi scrie ca nu s-a asigurat)... Interesant punct de vedere. In general e bine sa iti dai cu parerea doar atunci cind stii SIGUR ce s-a intimplat...si mai ales cind e vorba de niste oameni morti nu e bine sa-i vorbesti de rau.
  4. Nu e vina soferului ca ei nu purtau casca dar e vina soferului ca nu s-a asigurat cind a facut stinga si ei au murit din cauza asta. Faptul ca ei POATE scapau daca aveau casti nu inseamna ca vinovat de producerea accidentului nu este 100% soferul
  5. Deci i-au suspendat carnetul cu toate ca nu a fost deloc contact intre moto si cisterna? Multi care au avut genul asta de accidente spun ca daca nu a fost deloc contact e greu de dovedit. Au fost martori care ti-au intarit spusele sau a fost politistul de gasca? De mosii senili care ti-au taiat calea pe vacaresti ai mai aflat ceva? le-ai gasit dacia verde? Ride safe.
  6. pina la urma cum a murit? s-a dat pe o roata si a cazut asa cum a zis micutzu?
  7. Am impresia ca motorul e negru pt ca am trecut pe acolo la ora aia si politistii faceau masuratori. Mi-au zis sa o las mai usor ca ei masoara tocmai pt un accident cu moto. Ca fapt divers acum 2 zile mergeam pe centura Bucrestiului spre Amckart si pe banda mea, din sens opus un Jeep negru cu numere rosii depasea. Am dat faza mare si tot nu se dadea apropiindu-se amenintator, ceea ce m-a fortzat sa ma bag pe aratura in timp ce pasarica de la volan a trecut nestingherita pe banda mea. Am intors repede motorul si m-am luat dupa ea, a oprit in Popesti unde s-au dat jos 3 ciori si altele citeva erau pe acolo. Am oprit motorul si i-am intrebat de ce au facut asta si daca vor sa ma omoare. Mi-au spus ca soferitza nu m-a vazut si ca abia abia a trecut de pe matiz pe jeep (avea numere rosii). I-am spus sa aiba grija ca o greseala mica iti poate distruge definitiv tot restul vietii, tipa nici nu s-a dat jos din masina, doar cu ciorile am discutat....vorba lui thomas...ce Uameni.. putea sa fie mai rau decit a fost la baiat-ul cu fiat-ul zapp
  8. ace20male

    Accident Tazzy

    Daca te mai urci pe moto inca o data pina sa iti iei A-ul chiar ca esti jackass...A gresi e omeneste, a persevera in greseala e prostie
  9. ai fost la pulitzie? cum a iesit?
  10. Cel mai frustrant e ca pe cale legala nu se poate face nimic si de aceea nu-i inteleg pe cei care se dau de ceasu mortzii ca "dooomne instigare la violetza.. " etc. Ce poti face in cazul in care aia sint asa de nesimtiti incat mint cu nerusinare? Sa stai asa ca bou' si sa let go ?? Sincer e unul din cazurile in care chiar merita sparta oglinda,parprizu, geamurile. Again, dacie albastra,B68MIL, str. Stanjenelelor nr.2
  11. Era de asteptat daca nu ai vrut sa te duci cu martori. La politie fiecare declara ce vrea, martorii si urmele de pe masini fac diferenta. Deci dacie albastra B68MIL pe Stanjeneilor nr.2, da? Poate trec pe acolo diseara ca stau prin berceni si le rup din greseala o oglinda.
  12. ace20male

    My New Bike

    Locul nr.1 pt fitzo bikereala, unde se duc lamerii sa-i admire lumea ca au mobre de unde a iesit si vorba "generatia everestiana" =))
  13. ace20male

    Mi-am Luat Botezul

    3 m de linie continua sau discontinua in dreptul stradutzei din stinga? Era linie continua pe toata strada si discontinua in dreptul stradutzei? Sau Discontinua pe strada si exact in dreptul stradutei continua? De obicei pe strazile cu linie continua sint liniile sunt intrerupte exact in dreptul strazilor ca sa te lase sa faci stinga.
  14. Trebuia sa pui topic-ul la discutii generale. Nu are ce cauta aici la accidente. Te cred ca esti trist si revoltat din cauza fetitzei, toata lumea e...
  15. Pacat..mare pacat de fetitza. Cel mai bine e sa stai in spatele liniei de start. Parerea mea e ca vina e a organizatorilor care nu au asigurat securitatea spectatorilor. Imi amintesc ca la Saturn la liniutze mereu veneau jandarmi sa departeze multimea de sosea iar pe partea dreapta (unde nu erau stilpi) nimeni nu avea voie.
  16. ace20male

    Mi-am Luat Botezu

    Vrei numai accidente cu mortaciuni aici? Poate cineva o sa invete ceva din asta...sa nu mai traga de acceleratie in curba, sa nu rupa aderenta...etc. Postul asta poate salva pe cineva, la asta te-ai gindit?
  17. Totul e sa te si tii de promisiunea asta, ca multi zic asta si dupa un timp uita...
  18. E o idee buna. Deocamdata nu am avut probleme cu ea dar daca o sa am stiu unde sa intreb acum
  19. ace20male

    Navodari

    Cred ca te inseli Stege, uite ce a spus Bota care era in fata lui si dupa care se tinea Grasu cind a cazut: "desi stiam ca sunt acolo...am uitat de ele. le-am luat in plin si cel mai nasol ,le-am luat din senin. foarte intunecat acolo,cu farurile nu le vezi,mai ales la viteza... viteza era mai mare decat ce spuneti voi mai sus,am sarit minim 50 de cm de la pamant,si a luat-o si stramb in aer de m-am vazut pe surf. cred ca la grasu a fost surfu prea inclinat si a aterizat cu el prea oblic. de fapt e sigur. eu nu aveam dar grasu avea casca in cap ,dar i-a sarit ( am dedus,nu am vazut ca era mult in spate) ca s-a pravalit cca 400 de metri pe toate fetele. am plecat impreuna la club si cand am ajuns am realizat ca farul ala de ma tot uitam dupa el nu era al lui grasu. " Vorba aia, ultimul dintr-un grup e cel mai expus sa cada pt ca incearca sa traga mai tare sa-i ajunga pe cei din grup.
  20. ace20male

    Navodari

    Acum citeva saptamini cineva spunea aici acelasi lucru, ca i-a fost suspendat permisul 3 luni pt ca a cazut si s-a autovatamat din cazatura. Credeti ca mintea? Parerea mea dar ramine de vazut.
  21. ace20male

    Navodari

    Cel mai probabil suspendare 3 luni pt vatamare corporala (self-inflicted)
  22. ace20male

    Navodari

    Din cite am inteles "acum e acasa.Are capul spart in 3 locuri si fruntea,in rest e ok... " Chiar cind eram la fatza locului i-am intrebat pe politisti daca o sa ramina fara permis si asa e.
  23. ace20male

    Navodari

    Dupa cum poate unii stiti vineri seara a cazut Grasu de la Everest cu honda 600rr...Tocmai plecase din camping de la intrunire si se ducea pina in Costanta pe la miezul noptii. Exact la intrarea in Mamaia cum vii dinspre Navodari sint niste denivelari facute special ca sa reduci viteza. Cel din fata lui a reusit sa le evite pe stinga dar el le-a luat din plin si a sarit in aer...un amic care era intr-o masina in spate l-a vazut cum a sarit si crede ca avea cel putin 140. Motoreta a cazut pe partea stinga si din pacate casca nu era prinsa bine si a zburat odata cu impactul. Eu am ajuns dupa 2 minute acolo, il durea capul rau si era julit peste tot pe corp si picioare ca era in tricou. Cind a venit salvarea am carat cu inca citiva prieteni targa in ambulanta. Alcoolemia era zero dar tot o sa ramina fara permis pt vatamare corporala. Mare noroc oricum sa scapi fara protectii de la viteza aia... Ce trebuie sa invatam de aici e clar... In primul rind INTOTDEAUNA inchisa bine casca, nu doar pusa pe cap, si in al doilea rind geaca....nu tricou.
  24. Str. Turturelelor e la Alba Iulia linga rond iar Razoarelor nu exista in ghid-ul strazilor online. Nu poate nimeni sa afle adresa ca am vazut ca erau unii pe aici care au facut asta? Poate daca te duci la ei la usa rezolvi ceva
  25. Stie cineva mai multe detalii despre accidentul de azi de pe soseaua giurgiului, exact linga piata progresul? era un enduro si niste politisti faceau masuratori...azi pe la prinz 12-1pm.
×
×
  • Creează nouă...