ash Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Salut, In urma discutiei avute cu Dan va transmit locul de intalnire: Cosmopolitan Cafe, Bdul Basarabia nr. 170-174(zona Diham). Harta la link: http://www.localuri.ro/open-map.php?rmx=1&...itan&id=633 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) Salut, In urma discutiei avute cu Dan va transmit locul de intalnire: Cosmopolitan Cafe, Bdul Basarabia nr. 170-174(zona Diham). Harta la link: http://www.localuri.ro/open-map.php?rmx=1&...itan&id=633 pt Osama Din Trevoi : 44° 26.108'N 26° 9.748'E ora nu o stiu nici eu .... da' stati prin preajma ... Editat Noiembrie 18, 2009 de motorus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Am inteles ca intre 18-19 se face primirea, unde fiecare se va inscrie pe lista participantilor si va primi o mapa de prezentare a seminarului. Dupa ora 19 Dan va fi la pupitru si va raspunde ascultatorilor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADV75 Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Salut, In urma discutiei avute cu Dan va transmit locul de intalnire: Cosmopolitan Cafe, Bdul Basarabia nr. 170-174(zona Diham). Harta la link: http://www.localuri.ro/open-map.php?rmx=1&...itan&id=633 Incepand cu orele 18:30-19:00, sau cum scapa fiecare Mesaj completat Anul competitional s-a sfarsit, si la intern si la extern, si n-as vrea sa incep sa ma gandesc la urmatorul an fara sa multumesc celor care m-au ajutat pana acum intr-un fel sau altul. Ordinea e oarecum aleatoare si destul de putin importanta. Important este ceea ce ai au facut Patsy Quick si Clive "Zippy" Town - si toata echipa de la Desert Rose Racing care m-au introdus in circuitul international de rally-raid Ionut Mosteanu (Ionut73 aici pe forum)-pentru rapiditatea cu care m-a orientat in enduro-ul romanesc si pentru rabdarea cu care a primit fitele mele de vedeta Adi Raduta - pentru profesionalismul si modestia lui de adevarat campion si timpul dedicat mie si pregatirii mele tehnice Radu Popescu - antrenorul meu de la sala Mall Plaza, pentru felul in care mi-a gandit si condus programul de pregatire fizica din acest an Prof. dr. Doru Filipescu, de la spitalul Sf. Ioan, ortopedul meu care a stiut sa ma tina "ready to race" fara sa puna mana pe bisturiu Dr. Adela Apostol de la Institutul National de Medicina Sportiva pentru ajutorul constant primit Dr. Mirela Apostol-Radacina, fizioterapeutul meu pentru ultimul sut fizio de dinaintea Dakarului Stephane Peterhansel- pentru cuvintele frumoase si sprijinul acordat pe alunecoasa piata mediatica si la fel de alunecoasa lume a sponsorilor Special la sfarsit familia mea si colegii mei care mi-au preluat anul acesta multe din lucrurile pe care eu eram dator in mod normal sa le fac. O mentiune speciala pentru tatal meu, fost motociclist si el, pe care l-am pierdut saptamana trecuta intr-un accident de circulatie. O sa revin si cu un ultim set de poze nu neaparat cu mine dar interesante pentru atmosfera Dakarului.. Mesaj completat noaptea lunga pe mare s-a terminat. convoiul coboara pe pamant african Inainte de prima speciala africana. Carene stralucitoare, echipamente curate, casti nezgariate, frunze in pom si ...apa inca la vedere In Mauritania, tara fara benzina pentru moto. Ne dati sau nu ne dati ? Mesaj completat pilotii dorm de cateva ore. asistenta ...inca nu Ziua cea mai trista. Etapa a 12-a. St. Louis. In dreapta armasarul ranit in stanga calaretul fara cal. Intrebarea zilei: are cineva un motor de 530 ? In cautarea punctelor pierdute In asteptarea ferryboat-ului peste fluviul Senegal. Patsy la socializare cu mauritanienii Dupa joaca in nisip din ultima zi, nu strica un pic de odihna inainte de festivitatea de premiere dupa somn evident, mult mai vioi... Mesaj completat din Dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate