Aleko Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) Batori Costi m-a rugat sa ii pun anunt cu motocicleta pe care o vinde. Este un Dnepr MT11 cu atas cu acte la zi nr de Bucuresti (in poze e cu nr de GL inca), ITP 2011 Motocicleta este functionala si are carburatoare BING de pe BMW R80 RT de politie. Contact pe mail costi.batori@gmail.com O sa pun si nr de telefon cand il gasesc. Pretul 800 Euro In plus piese care se dau cu motocicleta: alternator, cutie de viteze , grup cardanic Mesaj completat 0721254513 Batori Costi Mesaj completat UP Editat Octombrie 16, 2009 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Alecule, asta nu s-a vândut? Cred că a luat-o un vecin de al meu din Berceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2012 nu stiu ca nu mi-a mai zis nimic dl Batori, daca zici tu inseamna ca s-a vandut. I-a luat ceva timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Se pare că Âşi-a luat alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Deci sa inteleg ca aia din topic mai este la vanzare? Caci bietul dom' Parinte e cald acuma, la achizitie... Cea mai buna solutie de informare : 0721254513 Batori Costi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate