Ovi_zd3 Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 cum scrie si titlu ...cumpar EMW nu ma intereseaza starea ...original sa fie astept oferte ...ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Obligatoriu EMW sau poate sa fie si un BMW R35? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Octombrie 20, 2009 Autor Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) ma intereseaza EMW'uri ...si BMW'uri, zundapp dar motor minim de 500cm3, nu conteaza starea in care e ...sa fie original doar atat....ofer pretu maxim care se poate oferi ...ast oferte Editat Octombrie 30, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Octombrie 21, 2009 Autor Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) daca nu ma insel p u te'am sunat acum aproape un an pentru un zundapp pune mai multe poze ...sau o poza mai mare ca dimensiune ...ideea e k ma intereseaza motoare mari ...nimim 600 ... ma intereseaza in mod special Zundapp ks750 cu tot cu atas , motoare mari din al2lea razboi mondial .... Topic curațat de "înțepături". Mesaj completat daca nu ma insel p u te'am sunat acum aproape un an pentru un zundapp pune mai multe poze ...sau o poza mai mare ca dimensiune ...ideea e k ma intereseaza motoare mari ...nimim 600 ... ma intereseaza in mod special Zundapp ks750 cu tot cu atas , motoare mari din al2lea razboi mondial .... Topic curațat de "înțepături". MEntionez ca motocicletele nu sunt pentru mine ...!!! asa k nu imi rupeti oole ...poze ...preturi si ast raspuns:) Editat Octombrie 30, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 ma intereseaza EMW'uri ...si BMW'uri, zundapp dar motor minim de 500cm3, nu conteaza starea in care e ...sa fie original doar atat....ofer pretu maxim care se poate oferi ...ast oferte Cred ca nu prea ai idee despre ceea ce cauti, EMW de minim 500cmc nu prea s-au facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 cat despre zundapp ks 750, shi asta e cam rara avis ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate