Andrei_D Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Va salut! Peste cateva luni imi voi schimba motocicleta si una dintre alegeri este Honda XL 250 S, adica modelul pe 6V, cu roata de fata pe 23". Cum faptul ca este pe 6V nu ma deranjeaza, ramane problema cauciucurilor pe 23". Am cautat pe internet si nu am reusit sa gasesc in tara cauciucuri cu aceasta marime. Tot ce am gasit, a fost pe un forum german, unde un user spunea ca el ar putea vinde asa ceva. As vrea sa intreb daca cineva stie de unde (din tara sau strainatate) se poate cumpara un cauciuc cu dimensiunea asta. Va multumesc frumos, numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Eu as schimba roata, sau macar janta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 Da, m-am gandit si la asta in caz ca nu s-ar gasi cauciuc sau ar fi prea scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Salut! Prietena mea are modelul asta, deocamdata nu am ajuns la faza de a schimba cauciucul pe fatza, poate la anu. Sunt si eu curios daca gasesti pe undeva asa ceva. Sfatul meu ar fi sa il schimbi doar in cazul in care nu gasesti marimea asta. E super manevrabil si trece peste obstacole cu cea mai mare lejeritate. Felicitari pt alegere! Editat Octombrie 19, 2009 de Glad1ator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 Salut Glad1ator! Astazi am gasit ceva pe net, sper sa-ti fie util atunci cand vei avea nevoie. http://www.mynetmoto.com/motorradreifen.cf...rradreifen.html Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 am 2 cauciucuri pe 23 dar nu arata chiar bine,daca te mai intereseaza pm-me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate