HOGAN Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Am sa pun niste poze cu motoare pe care nu le vazuzem niciodata pe viu si vreau sa le vedeti si voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Am sa pun niste poze cu motoare pe care nu le vazuzem niciodata pe viu si vreau sa le vedeti si voi. Am si eu o paraitoare ca cea alba. Numai ca a mea e neagra. Velocette LE MK... Motor boxer, cu supape laterale si racire pe apa de 200cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 25, 2009 Autor Share Postat Octombrie 25, 2009 Am si eu o paraitoare ca cea alba. Numai ca a mea e neagra. Velocette LE MK... Motor boxer, cu supape laterale si racire pe apa de 200cc. Misto motocicleta aia, e un exemplar rar chiar si in Anglia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Frumos tare la Ace Cafe, prin 2004 eram cel putin odata pe saptamana prezent pe acolo, multe motoare am vazut, dar si ce betii am mai tras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2009 Frumos tare la Ace Cafe, prin 2004 eram cel putin odata pe saptamana prezent pe acolo, multe motoare am vazut, dar si ce betii am mai tras... Te salut Byk... da e frumos tare la ACE CAFE si mie mia placut, de cate ori mergeam vedeam motociclete pe care le vazusem doar in poze prin reviste, multe raritati care ma lasau cu gura cascata. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 MISTO RAU VECHITURILE....AIA NEAGRA CARENATA INTEGRAL CE NAIBA O FI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate