Sari la conținut

Byk

Membru
  • Număr conținut

    148
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    PH.Valenii de Munte
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Yamaha XTZ 750
  • Numar Moto
    PH 75o BYK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ 250 1961

Byk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sincer, nu musca din desaga nepotrivită... SP. are ceva chestii pe acolo, dar niciodată ghidonul, eu îl am montat de la Africa Twin şi este the best!
  2. Haideti sa nu o dam in discutii derizorii... Nu tin cu Vettel, dar nu cred ca exista vreun pasionat de formula 1 care sa nu ii recunoasca meritele, ca si Schumacher (nici cu el nu am tinut), este dintre cei care au intrat in istoria formulei 1 drept unii dintre cei mai talentati piloti. Eu ma bucur ca din cand in cand mai castiga si cate unul dintre, sa le spunem, outsiderii mei preferati! Exemplul meu era unul din istoria mai recenta care incerca sa iti combata afirmatia, dar vad ca reusesti acest lucru si singur, cu exemple chiar mai concludente! Ma bucur sa gasesc aici niste pasionati ai formulei 1, cu adevarat documentati si interesati in a dezbate fenomenul, va voi urmari cu placere si, cu voia voastra, voi incerca sa particip la discutii.
  3. He he he, cred ca te faci ca uiti anul de gratie 1994, Schumacher vs Hill. http://www.youtube.com/watch?v=kW0t4Ug11v8 A incercat dupa aceea acelasi "truc" cu Villeneuve in 1997, numai ca nu i-a mai mers smecheria! Asta asa, pentru a da dreptate istoriei...
  4. Ma bucur ca ati ajuns cu bine toti! Adi sper ca ti-ai recuperat cu bine motocicleta! Ma bucur, de asemenea, ca v-ati simtit bine! Aveti alaturat un link cu pozele facute de fratele meu, Fane: https://www.facebook.com/stefan.dumitrescu.98/media_set?set=a.4469629638550.1073741828.1824140297&type=3 Este necesar un cont de facebook pentru vizionare (al oricui...) Va pupa tata!
  5. Tabara este gata, va asteapta, si, vreau sa va spun ca Galen cu un prieten din Cluj au ajuns deja din seara asta. Incep sa se alinieze planetele! Drumuri bune tuturor si va asteptam cu drag!
  6. Ce naiba mai Pedros? Pai tu esti membru de onoare la betivii consacrati!
  7. Mai Neagule, daca tie, care ai fost un cumpatat la celelalte intruniri, iti este gandul la o tuica de pe acum, apai inseamna ca o sa am viata grea cu betivii mei consacrati! Hai, pe cai, ca doar maine nu-i poimaine! Apropo, se anunta careva de joi? Tabara va fi gata oricum. Sunt aproape sigur ca nu se va pleca mai devreme de ora 9:00, si oricum, daca stim ca sunteti pe drum, nu plecam fara voi.
  8. Latitude: 45°12'5.78"N Longitude: 26° 3'24.44"E Aveti street view pana la aproximativ 60m de locul taberei. Va asteptam!
  9. Pai si dupa o luna, gata, ti-a trecut? Vad ca motocicleta este la vanzare... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-drz%20400s-din-2007-482240.html Ce anume nu ti-a placut la acest motor? Te intreb pentru ca si pe mine ma cam bate gandul sa-mi iau un drz 400.
  10. Nu as vrea sa poluez topicul, dar comentariul de mai sus a fost facut la adresa mea. Auzi bai nea, "aberatia" mea nu este tipic romaneasca, daca ai citi, ai vedea ca sunt si multi nemti care o folosesc... Pe de alta parte, comparatia sculei facute de mine cu o manea este de prost gust, asta ca sa fiu dragut... Nu uita ca eu am propus o singura scula, nu inteleg de ce generalizezi, toti stim ce inseamna o scula buna. Si daca tot ne luam unii de sculele altora (desi eu nu am facut decat sa dau un sfat prietenesc celor care nu vor sa dea multi bani), fac pariu cu tine ca fac aceeasi echilibrare pe care o faci tu cu ceasurile, asta ca sa nu-ti mai spun ca stiu cazuri in care ceasurile comparatoare au avut de noi o mica decalare, de care trebuia sa tii cont permanent... Furtunul insa nu greseste! A, ca nu este atat de practica solutia, ca are ulei, ca daca sunt dezechilibrate carburatoarele rau, la prima incercare, daca nu esti atent, iti poate trage niscaiva ulei in capul pistonului, de acord, daca spuneai lucrul asta erai imparat! Plus ca nu recomand folosirea la patru cilindri. Ai precizat ca "fiecare face cum crede de cuviinta" dupa ce ai facut afirmatii gratuite... Si la asta cu 29 de ani de motocicleala, bagata "intamplator" in context, zau ca esti simpatic , cu asta m-ai convins, ma duc in garaj sa tai furtunul! Beleaua este ca, in pauze, il foloseam sa trag tuica cu el din butoi...
  11. Daca aveti un picut de inclinatii "artistice" nu vad de ce ar trebui sa dati banii pentru o simpla echilibrare de carburatoare... A, daca sunt si alte probleme pe acolo, situatia se complica, dar doar pentru echilibrare eu folosesc cu succes sistemul realizat de mine in garaj (copiat evident de pe net), care nu m-a costat decat vreo 6 lei furtunul, restul le aveam prin garaj. Merge garantat!
  12. Byk

    Multumesc pentru poze angi, foarte reusite, se vede mana! ;)

    si nu in ultimul rand, multumesc pentru tura reusita si compania placuta! La buna vedere!

  13. Daca este sa ma intrebati pe mine, atunci a fost OK, dar eu, prin natura mea, sunt subiectiv... Va pupa tata pe toti! Ma bucur mult ca am revazut prieteni dragi si am cunoscut noi prieteni! Drumuri bune sa aveti!
  14. Da, ai mare dreptate, buna solutia oja, La mine insa s-a intamplat o mica "neconcordanta" cu pasul, fiind un pas metric mic, daca nu ai un tarod de calitate si/sau, implicit, un surub cu un filet de calitate, rezulta o infiletare relativ greoaie, in concluzie cred ca la mine nu va fi cazul de alte masuri "contraceptive"!
×
×
  • Creează nouă...