Patrick_M Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Vreau sa imi iau o pereche de Sidi Discovery Rain si nu stiu ce as putea folosi pe viitor daca trec la Supermoto. deocamdata mai ies la endureala cu vacuta asta( F 650 ), dar intr-un final o sa trec la supermoto. Deci, voi ce folositi? Ms de raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Sal.... Pti sa le folosesti si la supermoto, desi o sa se duca repede talpa..\ Eu folosesc Alpinestars T3 si Fox Forma Pro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Eu folosesc Oxtar TCX Pro 2. Orice cizma de enduro merge la supermoto. In functie de cum mergi, risti sa tocesti talpa (in calcai de obicei), dar asta nu-i prea mare bai ca talpile se pot cumpara separat cu vreo 20 - 30 de Euro perechea. Indiferent ce cizme alegi, e de preferat sa aiba cataramele alea de metal, fiindca risti sa le topesti la prima cazatura daca sunt de plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate