Sari la conținut

Dkw 125

patratel 73
 Share

Postări Recomandate

am gasit de cumparat motocicleta asta model 1951 este cum se vede in fotografie cat credeti ca merita

Mesaj completat

proprietarul a cerut acum 6 luni 4200 euro de atunci tot urmaresc evolutia acum am vazut ca cere 3500 euro ,motocicleta nu este in romania

post-46842-1256490128_thumb.jpg

post-46842-1256490266_thumb.jpg

post-46842-1256490388_thumb.jpg

post-46842-1256490526_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am gasit de cumparat motocicleta asta model 1951 este cum se vede in fotografie cat credeti ca merita

Mesaj completat

proprietarul a cerut acum 6 luni 4200 euro de atunci tot urmaresc evolutia acum am vazut ca cere 3500 euro ,motocicleta nu este in romania

Este mult.Mai ales ca este din 1951.Eu am unul din 1940,intreg intregut.In stare de functionare.Am gasit la vanzare pe mobil de,modelul tau cam pe la 1500-2000 E si destul de multe.Acu nu stiu ce intentii ai.Dac vrei sa cumperi,gasesti la preturi bune.Dca vrei sa vinzi aici si testezi preturile este lta poveste.Dar daca intri pe mobil de sau das inserat sau maistiueu care site ,o sa gasesti.N-ai sa gasesti modelul meu da astea de prin ani 50 le vei gasi.Spor.Bunu.

Mesaj completat

Este mult.Mai ales ca este din 1951.Eu am unul din 1940,intreg intregut.In stare de functionare.Am gasit la vanzare pe mobil de,modelul tau cam pe la 1500-2000 E si destul de multe.Acu nu stiu ce intentii ai.Dac vrei sa cumperi,gasesti la preturi bune.Dca vrei sa vinzi aici si testezi preturile este lta poveste.Dar daca intri pe mobil de sau das inserat sau maistiueu care site ,o sa gasesti.N-ai sa gasesti modelul meu da astea de prin ani 50 le vei gasi.Spor.Bunu.

post-27437-1256752464_thumb.jpg

Link spre comentariu

multumesc pentru sfaturi motocicleta nu este a mea este pe un site aici in Grecia omul are multe vechituri diferite marci puse acolo,eu am 4 vechituri pe care le-am luat pentru mine nu sa le revand ,eu sant tamplar deci nu am tangenta cu restaurari reparati dar daca vad o vechitura ma mananca mana si .....boala grea asta cu vechiturile ,de pe e bay nu am cumparat niciodata nimic si nici din Romania ,tot am cumparat de aici din Grecia nu prea ma pricep la tranzacti ,multa sanatate

Link spre comentariu