patratel 73 Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 am gasit de cumparat motocicleta asta model 1951 este cum se vede in fotografie cat credeti ca merita Mesaj completat proprietarul a cerut acum 6 luni 4200 euro de atunci tot urmaresc evolutia acum am vazut ca cere 3500 euro ,motocicleta nu este in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 ...model 1951 ....cat credeti ca merita Salut, doar tu poti stii cat de mare este "nebunia" ta! Care este referinta pt a face o evaluare corecta? Un DKW inainte si dupa '51 ar arata cam asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 am gasit de cumparat motocicleta asta model 1951 este cum se vede in fotografie cat credeti ca meritaMesaj completat proprietarul a cerut acum 6 luni 4200 euro de atunci tot urmaresc evolutia acum am vazut ca cere 3500 euro ,motocicleta nu este in romania Este mult.Mai ales ca este din 1951.Eu am unul din 1940,intreg intregut.In stare de functionare.Am gasit la vanzare pe mobil de,modelul tau cam pe la 1500-2000 E si destul de multe.Acu nu stiu ce intentii ai.Dac vrei sa cumperi,gasesti la preturi bune.Dca vrei sa vinzi aici si testezi preturile este lta poveste.Dar daca intri pe mobil de sau das inserat sau maistiueu care site ,o sa gasesti.N-ai sa gasesti modelul meu da astea de prin ani 50 le vei gasi.Spor.Bunu. Mesaj completat Este mult.Mai ales ca este din 1951.Eu am unul din 1940,intreg intregut.In stare de functionare.Am gasit la vanzare pe mobil de,modelul tau cam pe la 1500-2000 E si destul de multe.Acu nu stiu ce intentii ai.Dac vrei sa cumperi,gasesti la preturi bune.Dca vrei sa vinzi aici si testezi preturile este lta poveste.Dar daca intri pe mobil de sau das inserat sau maistiueu care site ,o sa gasesti.N-ai sa gasesti modelul meu da astea de prin ani 50 le vei gasi.Spor.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patratel 73 Postat Octombrie 28, 2009 Autor Share Postat Octombrie 28, 2009 multumesc pentru sfaturi motocicleta nu este a mea este pe un site aici in Grecia omul are multe vechituri diferite marci puse acolo,eu am 4 vechituri pe care le-am luat pentru mine nu sa le revand ,eu sant tamplar deci nu am tangenta cu restaurari reparati dar daca vad o vechitura ma mananca mana si .....boala grea asta cu vechiturile ,de pe e bay nu am cumparat niciodata nimic si nici din Romania ,tot am cumparat de aici din Grecia nu prea ma pricep la tranzacti ,multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate