asdfghjk Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 a fost vreme buna, nu ne-am oprit decat la galati la un peste unde am facut cateva poze. m-am pierdut de grup dupa bac, nu stiu cum, cred ca am luat-o diferit la o intersectie. grupul a venit prin slobozia eu prin cernavoda. am ajuns inapoi cam in acelasi timp pe la 4 plecati de la 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 ataRt ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Poze, poze, poze, poze.... Macar una fara bitum, fiare si bipezi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 27, 2009 Autor Share Postat Octombrie 27, 2009 uite dar sunt de la o tura anterioara tot pe acolo. e ca in bulgaria, drumul pustiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 (editat) Sper sa nu va deranjeze, dar pun si eu cateva poze realizate de Piccolini, intr-o tura in care am fost impreuna acum vreo trei saptamani, pe 10.10.2009, in acelasi magnific Macin. Dobrogea e superba! Mesaj completat Nu inteleg de ce pune aiurea pozele ( ordinea lor) si chiar adauga unele pe care le-am uploadat, dar nu le-am atasat. Editat Octombrie 27, 2009 de namaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate