KristaKe Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Intrand in oras dupa o tura pe Aradului, observ un DR trantit pe jos, ambulanta, lume. Opresc, urme de sange pe trotuar, motociclistul in ambulanta. Scenariu clasic: O femeie ce venea din sesc contrar a virat brusc stanga peste linia dubla continua sa intre intr-o parcare sa ce naiba era acolo si l-a acrosat pe motociclist, care a dat cu piciorul de bordura in cadere si motoru' peste... La spital tipu' era calm, cu bandaje la picior, se pare ca nu e chiar asa horror cum parea, cica nu are oase rupte...oricum tot bandajul era sange... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 of..of! Doamne ajuta sa nu fie ranit prea grav motociclistul! h'mpuii mei de blonda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mst Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 A mai fost ieri un accident pe la Jebel parca (am vazut seara la protv), un biciclist a fandat in fata motociclistului si respectivul s-a rasturnat incercand sa-l evite (cica datorita vitezei). Si mi-a mai zis cineva de un accident pe langa politie intre un motor si un passat si ca motociclistul era luat pe targa avand gatul imobilizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Furturi, accidente... Pachet complet in Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Bine a zis cineva : Nu mai circulati cu motoarele in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate