antemiu Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 nu stiu prea mare lucru despre accidentu asta deca ca e in Bucuresti... sper sa nu mai fii fost postat...si sa vin si eu acu cu starea vremii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Este vorba de Ono, un pilot foarte experimentat.Detalii mai multe pe www.sbz.ro. Sanatate multa si insanatosire cat mai rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitbulitza Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Ai ghicit... a mai fost, vezi "accidentul lui Onoriu". Totusi de unde ai poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielu Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 da, pe 27 aprilie. http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=18058. de unde ai poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 poza e de pe site-ul meu preferat...(poze la greu)... www.sportbikez.net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 (editat) a mai fost un topic despre accidentul asta.. P.S. poza o are de la mine Editat Mai 8, 2006 de alex_motorider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 a mai fost un topic despre accidentul asta.. P.S. poza o are de la mine ca tu ai postat-o acolo...si eu am "racoloato" de acolo....nu se pune... ...apropo...tu zici de mine ca mi-am facut cont tarziu.... da si tu intrii din ani in pasti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 ...apropo...tu zici de mine ca mi-am facut cont tarziu.... da si tu intrii din ani in pasti!.... din an in pasti insemnand o data la 2 zile . hai ca deja o luam pe offtopic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate