Sari la conținut

Iesire de toamna

eti_radu
 Share

Postări Recomandate

Ma uit de dimineatza la prognoza meteo....Geneva 18C, Chamonix 17 ;), zi de vis de toamna pentru o mica iesire relaxata... traseul este SUPERB, va las sa savurati :bow:

calitatea filmului e mai scazuta, se pare ca windows movie maker nu stie prea multe....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

calitatea filmului e mai scazuta, se pare ca windows movie maker nu stie prea multe....

Frumoase zone, faine poze ... de invidiat asfaltul perfect ;)

Link spre comentariu

Ma uit de dimineatza la prognoza meteo....Geneva 18C, Chamonix 17 :bow:, zi de vis de toamna pentru o mica iesire relaxata... traseul este SUPERB, va las sa savurati :bow:

ANY WORD IS USELESS...la mai multe astfel de iesiri...

Si f. inspirata alegerea piesei de fundal...LAKE OF TEARS... ;) se potriveste perfect cu imaginile...

Link spre comentariu

ANY WORD IS USELESS...la mai multe astfel de iesiri...

Si f. inspirata alegerea piesei de fundal...LAKE OF TEARS... :bow: se potriveste perfect cu imaginile...

multzam...da a fost o alegere inspirata, am tot ascultat lake of tears saptamana trecuta si mi s a parut potrivita :bow:....in curand slideshows cu nicu alifantis..decembre ;)

Link spre comentariu

e f misto la chamonix dar lume cam multa pt gustul meu. in orica caz am descoperit pe strazi prin centru din intamplare un restaurant care iti serveste 3 feluri de carne cruda + un mic gratar cu carbuni pus direct pe masa + cartofi prajiti, am facut fripturele si am mancat pana am simtit ca lesin. altfel e cam scump acolo dar repet, f frumos, un loc cum trebuie. va pun si eu cateva poze din zona daca imi este permis. ma bucur foarte mult cand vad ca tot mai multi membri de pe forum umbla prin lume, vad locuri misto, e singurul mod de a eradica prostia si autosuficienta asta imbecila care rabufneste peste tot.

post-818-1256881929_thumb.jpg

post-818-1256881974_thumb.jpg

post-818-1256882005_thumb.jpg

post-818-1256882065_thumb.jpg

post-818-1256882089_thumb.jpg

post-818-1256882110_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
e f misto la chamonix dar lume cam multa pt gustul meu. in orica caz am descoperit pe strazi prin centru din intamplare un restaurant care iti serveste 3 feluri de carne cruda + un mic gratar cu carbuni pus direct pe masa + cartofi prajiti, am facut fripturele si am mancat pana am simtit ca lesin. altfel e cam scump acolo dar repet, f frumos, un loc cum trebuie. va pun si eu cateva poze din zona daca imi este permis. ma bucur foarte mult cand vad ca tot mai multi membri de pe forum umbla prin lume, vad locuri misto, e singurul mod de a eradica prostia si autosuficienta asta imbecila care rabufneste peste tot.

Intr adevar este multa lume, eu am fost de 2 ori dar numai in timpul saptamanii asa ca atmosfera era relaxata...oricum nu s a deschis inca sezonul de ski ca atunci incepe sa se umple, mai au si copii vacanta etc :)

Zona este de vis pentru mobre, planuiesc in primavara acel celebru route des grandes alpes, calare evident, dar pana atunci astept cu interes zapada pt sporturi de iarna :P

Link spre comentariu