eti_radu Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Ma uit de dimineatza la prognoza meteo....Geneva 18C, Chamonix 17 , zi de vis de toamna pentru o mica iesire relaxata... traseul este SUPERB, va las sa savurati calitatea filmului e mai scazuta, se pare ca windows movie maker nu stie prea multe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Foarte frumoasa zona si cred ca nu sunt singurul invidios pe tine Noroc si plimbari frumoase in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 calitatea filmului e mai scazuta, se pare ca windows movie maker nu stie prea multe.... Frumoase zone, faine poze ... de invidiat asfaltul perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 da, frumoase poate ajungem si calare pe acolo, nu doar cu rucsacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 28, 2009 Autor Share Postat Octombrie 28, 2009 multzam, va astept si calare rucsaci gasim, mai am eu, mai imprumutam.... Poate se lasa cu Transalp Alps Tour 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Ma uit de dimineatza la prognoza meteo....Geneva 18C, Chamonix 17 , zi de vis de toamna pentru o mica iesire relaxata... traseul este SUPERB, va las sa savurati calitatea filmului e mai scazuta, se pare ca windows movie maker nu stie prea multe.... ANY WORD IS USELESS...la mai multe astfel de iesiri... Si f. inspirata alegerea piesei de fundal...LAKE OF TEARS... se potriveste perfect cu imaginile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 29, 2009 Autor Share Postat Octombrie 29, 2009 ANY WORD IS USELESS...la mai multe astfel de iesiri...Si f. inspirata alegerea piesei de fundal...LAKE OF TEARS... se potriveste perfect cu imaginile... multzam...da a fost o alegere inspirata, am tot ascultat lake of tears saptamana trecuta si mi s a parut potrivita ....in curand slideshows cu nicu alifantis..decembre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 e f misto la chamonix dar lume cam multa pt gustul meu. in orica caz am descoperit pe strazi prin centru din intamplare un restaurant care iti serveste 3 feluri de carne cruda + un mic gratar cu carbuni pus direct pe masa + cartofi prajiti, am facut fripturele si am mancat pana am simtit ca lesin. altfel e cam scump acolo dar repet, f frumos, un loc cum trebuie. va pun si eu cateva poze din zona daca imi este permis. ma bucur foarte mult cand vad ca tot mai multi membri de pe forum umbla prin lume, vad locuri misto, e singurul mod de a eradica prostia si autosuficienta asta imbecila care rabufneste peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Superb, pozele mi-au dat pofta de plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2009 e f misto la chamonix dar lume cam multa pt gustul meu. in orica caz am descoperit pe strazi prin centru din intamplare un restaurant care iti serveste 3 feluri de carne cruda + un mic gratar cu carbuni pus direct pe masa + cartofi prajiti, am facut fripturele si am mancat pana am simtit ca lesin. altfel e cam scump acolo dar repet, f frumos, un loc cum trebuie. va pun si eu cateva poze din zona daca imi este permis. ma bucur foarte mult cand vad ca tot mai multi membri de pe forum umbla prin lume, vad locuri misto, e singurul mod de a eradica prostia si autosuficienta asta imbecila care rabufneste peste tot. Intr adevar este multa lume, eu am fost de 2 ori dar numai in timpul saptamanii asa ca atmosfera era relaxata...oricum nu s a deschis inca sezonul de ski ca atunci incepe sa se umple, mai au si copii vacanta etc Zona este de vis pentru mobre, planuiesc in primavara acel celebru route des grandes alpes, calare evident, dar pana atunci astept cu interes zapada pt sporturi de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate