antemiu Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Un scurt topic cu poze cu accidente...poate mai baga mintiile in cap unora,iar pe altii macar poate-i pune pe ganduri!!! Ti-ai bulit motoru de 15 000 de EURO!?...e nimica toata...se poate si mai rau!!! ASA NU : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 2 recomandari: - ia-ti motoreta - da un search cand simti ca ai ceva sa ne comunici kuxi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 cum se face ca in toate pozele is numai vitezane? chopperele si enduroaiele sunt protejate de "the force"? sau e un mesaj subliminal... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Nah.. shi cu o enduroaica... Protagonist... me... DDC PS.: accidentu' n-o fost din vina mea shi pot spune ca am scapat relativ ieftin... o taietura pe fluier shi fractura de peroneu... Oricum, ideea e ca oricat de prevazator ai fi, intotdeauna se gaseshte cate un (cuvant urat) care sa te ia prin surprindere... DDC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 (editat) Ce interesant...cred ca ai fost impresionat sa vezi loganul care a intrat intr-un copac acum o saptamana intre neptun si costinesti si in care au murit 3 persoane. Dintr-o masina ramasese ceva de marimea unui frigider Editat Mai 8, 2006 de Andyatf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate