Cata M Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Am auzit din diferite surse ca nu e sigur daca se va tine etapa de la Zarnesti programata pt. 28 mai. Stie cineva ceva mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Eu am auzit de la baietii din echipa Egly ca sigur nu se tine. Campionatul nostru este de cacao, se anunta multe etape care nu se tin, ne bucuram daca ies vreo 4 pe an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_50 GS Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Ieri a vorbit cineva cu TELE antrenorul de la Zarnesti si a spus ca se tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 Azi am vorbit cu Marcel Butuza si mi-a zis ca etapa de enduro de la Zarnesti se amana pe 6 august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Azi am vorbit cu Marcel Butuza si mi-a zis ca etapa de enduro de la Zarnesti se amana pe 6 august. pe 6 august e carpat express Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate