Phoenix79 Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Interesant... http://www.rkconcepts.com/concepts.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 prea"industrial" stil-ul,pt mine....dar merita apreciata munca.bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Racer-ul mi-a placut in schimb chain-ul e pur salonistic. nu ma vad umbland pe sosea cu rezervorul de benzen in carca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 chiar interesante conceptele, incearca sa redefineasca cu totul ideea de custom. este totusi o opera de arta imbinata cu o demonstratie de forta si sunt probabil destinate pentru parada, colectionari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) FRUMOS ! chiar imi plac. custom-urile astea inspira forta bruta , design rezolutionar (imi plac unele abordari mecanice folosite de el chiar foarte mult) ... simplu : IN YOUR FACE ATTITUDE ! niste bestii dom'le...sunt sigur k impinge riderul la anumite limite (daca nu ati observat foloseste motoare de buell....si in combinatie cu cadrele alea nu tocmai grele cred...hmmmmmmmmm) rk backbone-ul e preferatul meu...faza aia gen aparatoare de locomotiva e geniala ! (dupa mine normal si stiti k nu-mi pasa daca cineva nu-i deacord cu mine ) niste dracii,al draq vizionar sa ne traiesti k ai postat linku Mesaj completat Editat Noiembrie 6, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Fix acelasi lucru vroiam sa zic si eu de backbone Interesante, at least, de stat si zabovit pe langa ele sa vezi fiecare detaliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 http://www.youtube.com/user/rkconcepts#p/a/u/1/MN4ZLx5saEQ Mesaj completat Fix acelasi lucru vroiam sa zic si eu de backbone ... nu-mi fura ideile si nici nu fi deacord cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoloRider Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 incredibile nu foarte practice...dar detaliile...pfff..incredibile fara cuvinte Mesaj completat incredibile nu foarte practice...dar detaliile...pfff..incredibile fara cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate