SkyLine Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Ce scootere sau motociclete de minim 125 recomandati , dar sa fie in 4 T . Nu imi place deloc cum suna cel in 2 T . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 yamaha xt 125.....honda cbr 125.......si scutere.....un gilera runner sau un aprilia leonardo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 te inteleg....la nimeni nuy prea place. scuter : kymco granddink 125 , peugeot satelis, jet force ( da e scump rau) motor: nu stiu, recomand mito da e in 2t te inteleg....la nimeni nuy prea place. scuter : kymco granddink 125 , peugeot satelis, jet force ( da e scump rau) motor: nu stiu, recomand mito da e in 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 semnatura mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
advd76 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Ce scootere sau motociclete de minim 125 recomandati , dar sa fie in 4 T . Nu imi place deloc cum suna cel in 2 T . http://adiyamaha.cabanova.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate