Mi Hai Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Salutare DR-istilor!! Am un Doctor gras de 750 kg care zace de cateva luni cu o tumora pe creier...am bani de operatie...dar nu gasesc nici un donator de organe... Gluma gluma dar tare mi-e ca-mi fuge sezonul asta de sub picioare!! Unde si la ce bani gasesc un CDI eventual la mana a doua din dezmembrari pentru un Suzuki DR 750 Big (SR41B) An. fabr. ‘89? Va multumessc mult pentru orice info!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Mai sapa ca ai sa gasesti informatii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 http://home.germany.net/avehrenb/Big/messtabellen_e.html Resistance pickup: orange to green = 175 to 265 ohm Resistance ignition power coil: black/red to red/black = 230 to 355 ohm Inainte sa dai banii pe CDI, verifica astea doua bobine (sunt pe alternator). In special a doua tinde sa se cam arda. Ori nu mai ai scanteie deloc, ori ai scanteie slaba, ori nu merge in ture... poti sa confunzi simptomele cu CDI defect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fmattyi Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Salut! Am avut aceeasi problema! Am comandat un CDI second din Germania, (150 EURO) dar tot nu merge. Nu mai sunt sigur ca problema era cu CDI! Daca se clarifica situatia, atunci poate o sa am unul de vanzare. De cateva luni umblu cu unul HOME MADE (costa aproape 500.000 Lei vechi), dar motorul este mai slab. Pt. alte informatii poti sa ma suni la 0745-139149. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate