Jump to content

remu1

Super Membru
 • Content Count

  2,587
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by remu1

 1. Doar zic : bujie (chiar daca e noua , inlocuieste-o ) , pipa bujie , cablu pipa bujie , cdi . Daca impingi si da scanteie poate fi alternator . De cand ai scris si pana acum ce ai constatat ? Sa stie si alti frati Aprilisti ce sa faca si unde sa caute .
 2. Multumim pentru informatii @Gogu_Martalogu . Raspund prezent si anul acesta . Hai la Calarasi frate !
 3. @magarusulmarius tura asta o va deveni o - clasica Bucuresti * Balchic ?
 4. Aprilistii la salonul moto , calare sau pe jos . Care , cand ? Eu merg sambata pe jos . Incerc sa daram portile primul , poate apuc ceva .
 5. Bon voyage , magarusuluimarius si motociclistilor sai !
 6. O sa fie vreme buna dar cam racorica pentru un ride de 300 km . 12-15 grade la pranz . Echipament calduros si viteza moderata sa aveti !
 7. Eu pun 10W50 . Merge ceas . @Cristi 1 recomanda 15W50 . O sa incerc si aceasta varianta .
 8. Nu exista firme care sa faca asa ceva in aceasta tara . Singurul care a facut asa ceva este domnul inginer Bogdan Harea . Mergi la dansul la atelier , discutati si daca se hotaraste sa-ti construiasca ce doresti , il vei avea .
 9. La a cata cafea sunteti oameni buni ?
 10. @ Rinkk , ai o gramada de apa in ulei pentru ca : - cel care a avut motocicleta inainte i-a fost lene sa schimbe simmeringurile si poate (in functie de uzura) axul pompei de racire - simmeringurile se uzeaza datorita faptului ca se merge ani de zile cu acelasi lichid de racire , care lichid printre alte functii o are si pe cea de a unge simmeringurile pompei de racire . Invechindu-se acesta devine precum apa , iar apa nu unge . Schimba lichidul anual . - garnitura de chiulasa se arde datorita faptului ca cel care a detinut motocicleta a tinut-o in turatii de peste 6000 de rpm mult timp , regim pentru care nu a fost creeata ea . Daca mergi cu 4000 - 4500 rpm nu ai probleme . Pune o garnitura noua si mergi ca omul normal la cap . - inlocuieste sau sa ai la tine un releu regulator nou sau in stare foarte buna . Se poate strica si el , dupa zeci de ani de utilizare mi se pare normal .
 11. nu , si nu ne dam seama . dati cu power tape peste tot pe aprilica . Nu ajuta dar incurca .
 12. Cu Aprilia Pegaso la lacul Sarnita . Din departare crezi ca esti in Austria . In localitati te trezesti : a ,sunt in Bulgaria . Dar tot e bine . Conducatorii auto bulgari sunt atenti cu motociclistii si atmosfera generala e de siguranta .
 13. Nu poti face nimic ! daca e sa iei tzeapa , o iei si apoi incerci sa iti revii daca mai poti .
 14. - 2-3 cutii de Nervocalmin si apa curata . Lucrul cu ansambluri mecanice produce nervi peste masura . Desi ar trebui sa fie o relaxare uneori lucrarea la motociclete duce in directia opusa . - sa nu ai chibrituri sau surse de foc , vei fi tentat de multe ori sa-i dai foc fierataniei - un pat cat mai in apropiere , vei simti nevoia sa te relaxezi des
 15. de campingul Fantana Miresei de la Fagaras ce ziceti ? S-a tinut un MAN odata acolo .
 16. Count me in ca vin si eu . @Madapribu da-ne contul unde sa viram avansul .
 17. @ bigfoot : cine este Nea Mitan si unde locuieste el ? Poate il vizitez .
 18. remu1

  Placa Topcase

  Frumoasa placa @ivan pedala !
 19. @ Mario Dragos , mergi pe bicicleta prin oras ? de cat timp ? Daca faci aceasta de cel putin un an (dupa parerea mea ) fara sa ai probleme , teoretic ai putea incerca si cu motocicleta , dar la inceput ( cum au subliniat si ceilalti frati motociclisti ) pe campuri , dealuri si locuri in afara drumurilor publice . Tot asa , mergi un an pe acolo si vezi cum te simti . Daca e bine mai mergi un an , cand cu bicicleta cand cu motocicleta si iar te analizezi . Si treptat o sa-ti dai seama daca poti sau nu sa-ti indeplinesti dorinta pe care ai exprimat-o la inceput .
 20. @ Bigfoot , in legatura cu suspensia mai poti incerca ceva : inlocuiesti bieletele care sunt acum cu altele de la modele 92 - 95 (care sunt chiar putin mai inalte decat 96-le ) .
 21. Parerea mea ar fi sa o iei pe Inntalautobahn pana la Wien . De acolo mai departe ... in functie de conditiile meteo .
×
×
 • Create New...