Sari la conținut

remu1

Super Membru
  • Număr conținut

    2.621
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de remu1

  1. @patrick , acolo este hora carburilor . @eneos s-a lacomit , 2 erau suficiente .
  2. Cred ca acolo e Fundatura Poporului . De acolo nu poate iesi poporul roman .
  3. A bagat atatia kilometri ca a inceput al doilea tur al lumii fara sa isi dea seama . Acum continua , ce sa faca !
  4. Domnul Hristos sa te miluiasca Cristian Predoi ! Adrenalina l-a tinut o perioada constient si cooperant . Om cu partea superioara din calota craniana taiata de schija de obuz ca de laser , a cerut o tigare , a tras 2-3 fumuri si i-a intrebat pe cei din jur de ce se uita asa mirati la el , dupa care a cazut lat . Adrenalina . Ce am invatat eu din accidentul lui combinat cu experienta mea : de cate ori intri intr-o curba fara vizibilitate sa te astepti ca din sens opus sa apara un vehicul , desi ai mers pana atunci mult timp singur pe sosea iar apoi daca dupa ce iesi din curba te opresti la o distanta oarecare ai sa remarci ca va trece mult timp pina va mai apare alt vehicul . Mi s-a intamplat de prea multe ori ca sa nu avertizez pe cine vrea sa tina cont de asta !
  5. remu1

    ITP expirat

    La garaje particulare autorizate .
  6. La aceste intruniri se va sta cu castile pe cap pe toata durata evenimentului ? Sub casca sa avem si masca ? Intreb pentru mine .
  7. " din cauza serviciului" , " dupa serviciu " . No offence dar ne puteti spune ce serviciu aveti la varsta dumneavoastra ?
  8. Nu am am cunoscut-o dar citeam ce scria . Daca se ducea singura pe siriu , precum mergea prin Europa era acum cu noi . Imi pare rau despre ce a patit dar degeaba . Totusi nu o voi uita : Sabina Northern Freya !
  9. @Gogu_Martalogu inca am speranta ca va fi intrunire la Calarasi ! Adica : mula !
  10. Sa intelegem de la inceput un fapt (apa din circuitul de racire nu e apa , este lichid de racire , un lichid complet diferit ). Sistemul de racire la Aprilia Pegaso trebuie sa fie sub o anumita presiune . Aceasta implica ca busonul de umplere ,garnitura bushon , furtune dirijare lichid , garnitura + conducte + simeringuri turbina racire , insusi rezervor lichid sa fie in stare perfecta de functionare . Atentie la scurgerile unde se conecteaza conductele . Verificati si iar verificati . Este important si nu dureaza mult ! DA , APRILIA PEGASO poate face TET si alte incredibile ride-uri , dar sa fie totul ok . Daca totul functioneaza ceas , e bine . Daca simti sau daca stii ca e ceva in neregula pune la punct si apoi pleci . Pentru ca sa nu dai vina mai tarziu pe Aprilia ca nu a facut si a dres !
  11. Italienii astia pana si piulitele le fac frumoase . Eu as cumpara asa ceva doar sa ma bucur de aspectul lor .
  12. Ticalosie curata . Nu credeam ca poate exista asa prostie .
  13. O sa mai taie din el @Nooxy stai linistit @ Flipper . Va intelegeti voi la fata locului dar traseul e de raid on , no give up ! Sa aveti si echipament de ploaie .
  14. @victor_peg piulitele respective sunt piulite nylock . Au un inel din plastic care impiedica desfiletarea dar dupa mai multe utilizari se uzeaza . @ Ovidiu M bateria este inca in garantie daca are doar 2 luni de la cumparare . Returneaz-o de unde ai cumparat-o pentru inlocuire , este defecta .
  15. Pentru inceput incarca bateria si apoi vezi ce simptome mai apar . Pegaso are nevoie de baterie bine incarcata deoarece absoarbe curent mult la pornire .
  16. Frumoasa roata , dar bordul termina omul . Daca nu se vede clar si limpede intro fractiune de secunda , no way . DE CE ? Pentru ca la moto e ca la aero . Si atat .
  17. Termenul a expirat dar adunatura sau raduna ramane valabila pana cand @mihai.sandu o declara abandonata ! Asa ca sit and wait . La 01.06.2020 la 12:31, mony a spus: @Danny80 Posibil, daca spui de unde esti sa gasesti un coleg sa te ajute, dar asa, unde sa vina ? Sau poate sa iti recomande un service in celalat capat al tarii. Salut, mare dreptate ai, luate de val nu mi’am dat seama ca nu am specificat locatia. Motoreta este in Bucuresti prin Drumul Taberei, la un prieten in garaj...deci as cauta pe cineva din Buc. Eu , sunt localizat de Gugal in drumul taperei (fuck it ? yes or no ) dar nu m-as complica cu ragalia .Si stii de ce , daca nu o sa-ti convina ceva o sa dai vina pe mine ca ti-am stricat fieratania . Asa ca repar-o singur si injura-te si fa-te cum vrei tu insuti ca nu esti in stare sa pui Aprilica la punct .
  18. @ boursillac te-ai gandit si la varianta ca strici o motocicleta sau o piesa . Ce faci ? Daca mesterul te pune la pamant si apoi sa cumperi piesa ? Sau vine si clientul , afla nazdravania , te pune si el la pamant si apoi te pune sa cumperi piesa .Oare ar trebui sa dai o suma de bani garantie , inainte sa fii primit ucenic ? Ai vazut ce scrie @GoodKat mai sus ? Imagineaza-ti ca-i strici ceva la motocicleta si apoi imagineaza-ti ce scandal ar iesi ? Ai banii pregatiti ? Insa , in cazul in care tu ca viitor ucenic vei plati pentru asa ceva poti fi linistit ca nimeni nu te va deranja in caz ca gresesti .
  19. Ce doresti tu @boursyllac dureaza mult si se construieste incet . Crezi ca ai rezista minim 2 ani ca ucenic ? Iti place mirosul de ulei , benzina , fiare , cauciuc si sa fii zilnic murdar si impregnat de el ? Daca faci tampenii rezisti sa fii criticat poate chiar injurat fara sa comentezi sau fara sa te enervezi si sa nu mai vii inapoi la lucru ? Ai o baza de cunostinte tehnice , cunosti denumirile sculelor , dispozitivelor si pieselor specifice motocicletelor ? Tii minte dupa ce demontezi mai multe componente unde vin suruburile si alte piese ?
  20. E plin in Texas de cz-uri modelul asta !
  21. Salut @Cristi 1 ce ii faci rezervorului Mulenului ? Bom dia si lui @ivan pedala !
  22. La intoarcere drumul e cam lung . In luna iunie sau in iulie merge . In mijloc de octombrie trebuie sa mai scurtezi .
×
×
  • Creează nouă...