Jump to content

remu1

Super Membru
 • Posts

  2,618
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In Bucharest
 • Carnet moto din
  2000
 • Motocicleta
  Aprilia
 • Numar Moto
  B-90-xxx
 • Club
  surubel

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Aprilia

Recent Profile Visitors

1,204 profile views

remu1's Achievements

 1. A bagat atatia kilometri ca a inceput al doilea tur al lumii fara sa isi dea seama . Acum continua , ce sa faca !
 2. Si cum se optimizeaza traseul circuland serpuit ? Daca ne puteti explica si noua motociclistilor de rand . Stiu ca nu raspundeti dar intreb pentru mine nu pentru altcineva .
 3. Domnul Hristos sa te miluiasca Cristian Predoi ! Adrenalina l-a tinut o perioada constient si cooperant . Om cu partea superioara din calota craniana taiata de schija de obuz ca de laser , a cerut o tigare , a tras 2-3 fumuri si i-a intrebat pe cei din jur de ce se uita asa mirati la el , dupa care a cazut lat . Adrenalina . Ce am invatat eu din accidentul lui combinat cu experienta mea : de cate ori intri intr-o curba fara vizibilitate sa te astepti ca din sens opus sa apara un vehicul , desi ai mers pana atunci mult timp singur pe sosea iar apoi daca dupa ce iesi din curba te opresti la o distanta oarecare ai sa remarci ca va trece mult timp pina va mai apare alt vehicul . Mi s-a intamplat de prea multe ori ca sa nu avertizez pe cine vrea sa tina cont de asta !
 4. La garaje particulare autorizate .
 5. La aceste intruniri se va sta cu castile pe cap pe toata durata evenimentului ? Sub casca sa avem si masca ? Intreb pentru mine .
 6. " din cauza serviciului" , " dupa serviciu " . No offence dar ne puteti spune ce serviciu aveti la varsta dumneavoastra ?
 7. Nu am am cunoscut-o dar citeam ce scria . Daca se ducea singura pe siriu , precum mergea prin Europa era acum cu noi . Imi pare rau despre ce a patit dar degeaba . Totusi nu o voi uita : Sabina Northern Freya !
 8. Sa intelegem de la inceput un fapt (apa din circuitul de racire nu e apa , este lichid de racire , un lichid complet diferit ). Sistemul de racire la Aprilia Pegaso trebuie sa fie sub o anumita presiune . Aceasta implica ca busonul de umplere ,garnitura bushon , furtune dirijare lichid , garnitura + conducte + simeringuri turbina racire , insusi rezervor lichid sa fie in stare perfecta de functionare . Atentie la scurgerile unde se conecteaza conductele . Verificati si iar verificati . Este important si nu dureaza mult ! DA , APRILIA PEGASO poate face TET si alte incredibile ride-uri , dar sa fie totul ok . Daca totul functioneaza ceas , e bine . Daca simti sau daca stii ca e ceva in neregula pune la punct si apoi pleci . Pentru ca sa nu dai vina mai tarziu pe Aprilia ca nu a facut si a dres !
 9. Italienii astia pana si piulitele le fac frumoase . Eu as cumpara asa ceva doar sa ma bucur de aspectul lor .
 10. Ticalosie curata . Nu credeam ca poate exista asa prostie .
 11. O sa mai taie din el @Nooxy stai linistit @ Flipper . Va intelegeti voi la fata locului dar traseul e de raid on , no give up ! Sa aveti si echipament de ploaie .
 12. @victor_peg piulitele respective sunt piulite nylock . Au un inel din plastic care impiedica desfiletarea dar dupa mai multe utilizari se uzeaza . @ Ovidiu M bateria este inca in garantie daca are doar 2 luni de la cumparare . Returneaz-o de unde ai cumparat-o pentru inlocuire , este defecta .
 13. Pentru inceput incarca bateria si apoi vezi ce simptome mai apar . Pegaso are nevoie de baterie bine incarcata deoarece absoarbe curent mult la pornire .
 14. Frumoasa roata , dar bordul termina omul . Daca nu se vede clar si limpede intro fractiune de secunda , no way . DE CE ? Pentru ca la moto e ca la aero . Si atat .
×
×
 • Create New...