Jump to content

remu1

Super Membru
 • Content Count

  2,612
 • Joined

 • Last visited

About remu1

 • Rank
  savant imperial

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In Bucharest
 • Carnet moto din
  2000
 • Motocicleta
  Aprilia
 • Numar Moto
  B-90-xxx
 • Club
  surubel

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Aprilia

Recent Profile Visitors

1,079 profile views
 1. Nu am am cunoscut-o dar citeam ce scria . Daca se ducea singura pe siriu , precum mergea prin Europa era acum cu noi . Imi pare rau despre ce a patit dar degeaba . Totusi nu o voi uita : Sabina Northern Freya !
 2. Sa intelegem de la inceput un fapt (apa din circuitul de racire nu e apa , este lichid de racire , un lichid complet diferit ). Sistemul de racire la Aprilia Pegaso trebuie sa fie sub o anumita presiune . Aceasta implica ca busonul de umplere ,garnitura bushon , furtune dirijare lichid , garnitura + conducte + simeringuri turbina racire , insusi rezervor lichid sa fie in stare perfecta de functionare . Atentie la scurgerile unde se conecteaza conductele . Verificati si iar verificati . Este important si nu dureaza mult ! DA , APRILIA PEGASO poate face TET si alte incredibile
 3. Italienii astia pana si piulitele le fac frumoase . Eu as cumpara asa ceva doar sa ma bucur de aspectul lor .
 4. Ticalosie curata . Nu credeam ca poate exista asa prostie .
 5. O sa mai taie din el @Nooxy stai linistit @ Flipper . Va intelegeti voi la fata locului dar traseul e de raid on , no give up ! Sa aveti si echipament de ploaie .
 6. @victor_peg piulitele respective sunt piulite nylock . Au un inel din plastic care impiedica desfiletarea dar dupa mai multe utilizari se uzeaza . @ Ovidiu M bateria este inca in garantie daca are doar 2 luni de la cumparare . Returneaz-o de unde ai cumparat-o pentru inlocuire , este defecta .
 7. Pentru inceput incarca bateria si apoi vezi ce simptome mai apar . Pegaso are nevoie de baterie bine incarcata deoarece absoarbe curent mult la pornire .
 8. Frumoasa roata , dar bordul termina omul . Daca nu se vede clar si limpede intro fractiune de secunda , no way . DE CE ? Pentru ca la moto e ca la aero . Si atat .
 9. Termenul a expirat dar adunatura sau raduna ramane valabila pana cand @mihai.sandu o declara abandonata ! Asa ca sit and wait . La 01.06.2020 la 12:31, mony a spus: @Danny80 Posibil, daca spui de unde esti sa gasesti un coleg sa te ajute, dar asa, unde sa vina ? Sau poate sa iti recomande un service in celalat capat al tarii. Salut, mare dreptate ai, luate de val nu mi’am dat seama ca nu am specificat locatia. Motoreta este in Bucuresti prin Drumul Taberei, la un prieten in garaj...deci as cauta pe cineva din Buc. Eu , sunt localiz
 10. @ boursillac te-ai gandit si la varianta ca strici o motocicleta sau o piesa . Ce faci ? Daca mesterul te pune la pamant si apoi sa cumperi piesa ? Sau vine si clientul , afla nazdravania , te pune si el la pamant si apoi te pune sa cumperi piesa .Oare ar trebui sa dai o suma de bani garantie , inainte sa fii primit ucenic ? Ai vazut ce scrie @GoodKat mai sus ? Imagineaza-ti ca-i strici ceva la motocicleta si apoi imagineaza-ti ce scandal ar iesi ? Ai banii pregatiti ? Insa , in cazul in care tu ca viitor ucenic vei plati pentru asa ceva poti fi linistit c
 11. Ce doresti tu @boursyllac dureaza mult si se construieste incet . Crezi ca ai rezista minim 2 ani ca ucenic ? Iti place mirosul de ulei , benzina , fiare , cauciuc si sa fii zilnic murdar si impregnat de el ? Daca faci tampenii rezisti sa fii criticat poate chiar injurat fara sa comentezi sau fara sa te enervezi si sa nu mai vii inapoi la lucru ? Ai o baza de cunostinte tehnice , cunosti denumirile sculelor , dispozitivelor si pieselor specifice motocicletelor ? Tii minte dupa ce demontezi mai multe componente unde vin suruburile si alte piese ?
 12. E plin in Texas de cz-uri modelul asta !
 13. Salut @Cristi 1 ce ii faci rezervorului Mulenului ? Bom dia si lui @ivan pedala !
×
×
 • Create New...