Jump to content

remu1

Super Membru
 • Content Count

  2,585
 • Joined

 • Last visited

About remu1

 • Rank
  savant imperial

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In Bucarest , dar as vrea in Toulon
 • Motocicleta
  Aprilii multe
 • Numar Moto
  B-90-xxx
 • Club
  surubel

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Aprilii

Recent Profile Visitors

728 profile views
 1. @magarusulmarius tura asta o va deveni o - clasica Bucuresti * Balchic ?
 2. Aprilistii la salonul moto , calare sau pe jos . Care , cand ? Eu merg sambata pe jos . Incerc sa daram portile primul , poate apuc ceva .
 3. Bon voyage , magarusuluimarius si motociclistilor sai !
 4. O sa fie vreme buna dar cam racorica pentru un ride de 300 km . 12-15 grade la pranz . Echipament calduros si viteza moderata sa aveti !
 5. Eu pun 10W50 . Merge ceas . @Cristi 1 recomanda 15W50 . O sa incerc si aceasta varianta .
 6. Nu exista firme care sa faca asa ceva in aceasta tara . Singurul care a facut asa ceva este domnul inginer Bogdan Harea . Mergi la dansul la atelier , discutati si daca se hotaraste sa-ti construiasca ce doresti , il vei avea .
 7. La a cata cafea sunteti oameni buni ?
 8. @ Rinkk , ai o gramada de apa in ulei pentru ca : - cel care a avut motocicleta inainte i-a fost lene sa schimbe simmeringurile si poate (in functie de uzura) axul pompei de racire - simmeringurile se uzeaza datorita faptului ca se merge ani de zile cu acelasi lichid de racire , care lichid printre alte functii o are si pe cea de a unge simmeringurile pompei de racire . Invechindu-se acesta devine precum apa , iar apa nu unge . Schimba lichidul anual . - garnitura de chiulasa se arde datorita faptului ca cel care a detinut motocicleta a tinut-o in turatii de peste 6000 de rpm mult timp , regim pentru care nu a fost creeata ea . Daca mergi cu 4000 - 4500 rpm nu ai probleme . Pune o garnitura noua si mergi ca omul normal la cap . - inlocuieste sau sa ai la tine un releu regulator nou sau in stare foarte buna . Se poate strica si el , dupa zeci de ani de utilizare mi se pare normal .
 9. nu , si nu ne dam seama . dati cu power tape peste tot pe aprilica . Nu ajuta dar incurca .
 10. Cu Aprilia Pegaso la lacul Sarnita . Din departare crezi ca esti in Austria . In localitati te trezesti : a ,sunt in Bulgaria . Dar tot e bine . Conducatorii auto bulgari sunt atenti cu motociclistii si atmosfera generala e de siguranta .
 11. Nu poti face nimic ! daca e sa iei tzeapa , o iei si apoi incerci sa iti revii daca mai poti .
 12. - 2-3 cutii de Nervocalmin si apa curata . Lucrul cu ansambluri mecanice produce nervi peste masura . Desi ar trebui sa fie o relaxare uneori lucrarea la motociclete duce in directia opusa . - sa nu ai chibrituri sau surse de foc , vei fi tentat de multe ori sa-i dai foc fierataniei - un pat cat mai in apropiere , vei simti nevoia sa te relaxezi des
 13. de campingul Fantana Miresei de la Fagaras ce ziceti ? S-a tinut un MAN odata acolo .
 14. Count me in ca vin si eu . @Madapribu da-ne contul unde sa viram avansul .
×
×
 • Create New...