motorist1 Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Am si eu nevoie de un strungar sa imi modifice un filet. Poate cineva sa imi dea un pont? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Am si eu nevoie de un strungar sa imi modifice un filet. Poate cineva sa imi dea un pont?Multumesc anticipat cauta dupa userul"rados" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Am si eu nevoie de un strungar sa imi modifice un filet. Poate cineva sa imi dea un pont?Multumesc anticipat un pont..... pentru un filet nu e nevoie de un strungar..... e nevoie de un tarod sau o filiera...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Am si eu nevoie de un strungar sa imi modifice un filet. Poate cineva sa imi dea un pont?Multumesc anticipat salut poti sa imi dai ceva detalii ? sa stiu exact despre ce e vorba .daca e ceva simplu nu are rost sa bati drumul pina la noi ,poate poti sa faci singur operatiunea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate