BlueBoy Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 (editat) Salut in primul rand la toata lumea.Am deschis acest topic deoarece am gasit pe bikeshop o mobra Honda CBR 400 RR fab. '94 la un pret ok si anume 450 euro!eu sunt la inceput de drum in materie de moto,permis cat.B am de vreo 4 ani si am facut si scoala de cat. A urmeaza sa dau ex.Pt cei care au avut si au astept parerile voastre:avantaje si/sau dezavantaje?Daca exista posibilitatea de a inmatricula o motocicleta avand doar fotocopii dupa acte? Va multumesc anticipat,si imi cer scuze daca a mai fost deschis un topic asemanator In rest numai bine si sa ne vedem pe strazi,asfalt uscat! Editat Noiembrie 14, 2009 de BlueBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Salut in primul rand la toata lumea.Am deschis acest topic deoarece am gasit pe bikeshop o mobra Honda CBR 400 RR fab. '94 la un pret ok si anume 450 euro!eu sunt la inceput de drum in materie de moto,permis cat.B am de vreo 4 ani si am facut si scoala de cat. A urmeaza sa dau ex.Pt cei care au avut si au astept parerile voastre:avantaje si/sau dezavantaje?Daca exista posibilitatea de a inmatricula o motocicleta avand doar fotocopii dupa acte? Va multumesc anticipat,si imi cer scuze daca a mai fost deschis un topic asemanator In rest numai bine si sa ne vedem pe strazi,asfalt uscat! daca nu ai actele in original nu cred ca poti sa o inmatriculezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlueBoy Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2009 OK mai asteptam ma gandeam si la varianta de copie legalizata...inca nu am luat mobra..tocmai de aia intreb..sa rasp mai multi daca nu se poate ,nu se poate asta e renuntam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pai, din cate stiu eu, pentru copie legalizata, notarul trebuie sa vada actul original pentru a putea semna. si chiar si asa e posibil sa nu mearga. cu fotocopii sunt 90% sigur ca nu merge inmatriculat. posibil sa ma insel, dar slabe sanse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlueBoy Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 pai, din cate stiu eu, pentru copie legalizata, notarul trebuie sa vada actul original pentru a putea semna. si chiar si asa e posibil sa nu mearga. cu fotocopii sunt 90% sigur ca nu merge inmatriculat. posibil sa ma insel, dar slabe sanse. Ok deci clar pica varianta Multumesc baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate