Sari la conținut

Cosmo

Membru
  • Număr conținut

    814
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cosmo

  1. ai facut update la driver? daca tot nu merge, instaleaza DentistAlbastru v1.2! nu lua demo, ca ala doar te lasa cu gura cascata si atat. si pt ca esti in ro, nu tre sa mai zic sa rulezi aplicatia Spaga 5.3 in background, nu?
  2. cu 15w50 si la mine se auzea un zornait fix in aceeasi zona de turatie (mai precis, 5k-6k), dar atat pe accelerare cat si pe decelerare. am dat jos toate carenele, am lipit tot ce parea liber cu banda, nimic. am schimbat uleiul la revizie cu cel normal 10w40 si a disparut. totusi, sugerez sa verifici restul inainte sa schimbi uleiul daca tocmai l-ai schimbat. cine stie, poate scapi ieftin, dar nu uita ca poate fi ceva legat de ulei(nu ma intreba ce, habar nu am). la mine se auzea doar cu motorul in sarcina, si in mers(nu pe stand). vezi intai suruburi/carene care intra in rezonanta, dar incearca sa schimbi uleiul inainte de a te baga la motor.
  3. la cat carbon e acolo, unde e motocicleta? sa vedem ce-o iesi. pana atunci, nu imi tin rasuflarea taiata
  4. sa ne tii la curent. eu tot cred ca e legat de ulei
  5. exact asa am patit si eu, cand am zis sa pun "ulei de vara" 15-50. in o saptamana dadusem jos tot ce se putea da jos si motocicleta sa fie in stare de functionare, ca sa vad ce naiba imi zdranganea la 5k rpm(nu se auzea pe stand, doar in sarcina). m-am lasat la mana mea dupa nush cate incercari de prinderi cabluri cu scotch dubluadeziv si altele sa vad daca e de acolo sau de dincolo, si am schimbat uleiul (venise timpul). zgomotul a disparut ca prin minune. habar nu am ce a fost, dar de atunci raman la 10-40. ambele uleiuri motul, deci nu era de la firma.
  6. spuneti, mai, si ce gen sunt, poate sa fie cat de tare filmul, daca nu-ti place genul, sa nu pierzi timpul downlodand.
  7. un film cu o idee f interesanta: the man from earth. sf, fara nici un fel de efecte, doar povestea este totul, si credeti-ma, face fiecare clipa. dupa primele 10 minute nu o sa va puteti opri. alt film dragut: halo legends. o colectie de filmulete animatie SF(imbinate gen amintiri din epoca de aur), pe aceeasi poveste. recomand in special "origins 1" si "origins 2".
  8. orl, cere si ti se va da la naiba, acum am vazut ca ai unit topicurile! nu m-am uitat la data, si credeam ca deja s-au facut 19 pagini 24518494_Jean_Baudrillard_Simulacra_and_Simulation_Ingles.pdf
  9. eu sunt mare fan de sf si fantasy. nu citesc carti "serioase" decat f rar, atunci cand ma lovesc de problemele aferente. prefer sa vad lectura ca un mode de relaxare si evadare din viata curenta, din aceasta cauza si predilectia pentru genurile amintite. daca cineva doreste niste recomandari in aceste categorii, sa-mi spuna si ii voi sugera niste carti care pe mine m-au fascinat. si desi este mai placut sa "lingi foile", prefer sa citesc in format digital. e mai usor, mai comod, si pot cara cartile cu mine pe telefon oriunde. p.s. ceva ce am descoperit extrem de tarziu a fost sa citesc literatura din jurul jocurilor. are un efect uimitior. de exemplu, desi nu mai jucasem starcraft de f multi ani, s-a intamplat sa-mi cada in mana o carte din seria starcraft. in cateva zile dadusem gata toate volumele, dupa care am l-am rejucat, vazand-ul din cu totul alta lumina. ultima carte a fost tot din genul asta, de fapt 2 volume pe care este facut jocul "dragon's age". este o experienta extrem de placuta sa faci parte din povestea unei carti, sa interactionezi cu personaje pe care le-ai iubit sau le-ai urat, si apoi lumea sa se schimbe dupa deciziile tale.
  10. Cosmo

    The two girls...

    s-o stapanesti cu bine!
  11. pai si eu am fost complet de acord cu partea initiala a topicului. ori autostrazi unde sa mergem repede, ori drumuri de tara unde sa mergem repede. oricum, numai de tarait nu avem timp.
  12. problema e ca volanul e la elev in mana, nu la instructor. si daca instructorul ii zice sa mearga pe acolo, i se falfaie lui de claxon, nu vei reusi decat sa sperii un elev, care poate pune frana brusca si intri tot tu in fundul lui. vrei sa-l arzi, suna la scoala de care apartine (sigur trebuie sa aiba numarul pe masina pe undeva), si fa-i o plangere. nu prea inteleg legatura intre viteza si claxon. urmand rationamentul tau, tot in lege spune si ca trebuie sa cedam trecerea cand vine salvarea cu girofarul aprins. asta nu inseamna ca daca mergem peste viteza legala trebuie sa si stam in fata ei, ca daca tot incalcam legea, ce sa ne mai obosim sa ne dam la o parte? oricum, consider ca a fost o gluma
  13. pt ca interdictia e prevazuta in legislatie inteleg ca e enervant, dar la scoala, personal, incerc sa fiu intelegator si cu ei. plm, nu stiu. unii ies prima oara in trafic. imi aduc aminte cum eram si eu. numai de unul nervos care sa se propteasca in claxon nu aveam nevoie. ii las in pace, depasesc cand pot si gata. bineinteles, nu iert dobitocii care se taraie fara macar lamaie in geam.
  14. sg faza e ca nu ai voie sa claxonezi masina de scoala. corect, instructorul poate era dobitoc, dar poate soferul era la a 2-a ora (cand se iese in oras, nu se sta in poligon), si tragea dreapta/stanga de volan. in rest, sunt complet de acord ca ar fi trebuit sa-l duca pe o artera unde nu incomoda traficul (nici nu au voie sa mearga pe strazi unde pot sa incurce traficul)
  15. corect. cel putin cei de bucuresti se cred schumi prin galati. nu se dau de banda 2 nici daca e crater. banda 1 pute. ii claxonez in curba, le fac flashuri pe drum drept, nimic. sunt si din alte orase, dar daca vad nr de bucuresti, stiu ca sunt slabe sanse sa poata fi mutat fara o calamitate naturala. si partea cea mai dulce este ca in legislatie este specificat ca toate autovehiculele se vor replia pe banda 1 atunci cand este libera. dar politia nu are nici o treaba cu asta. doar cu viteza. 'zda ma-sii!
  16. bv! si bun venit noilor posesorri!
  17. bestiala casca Doi homosexuali in avion. La un moment dat in difuzoare se aude vocea comandantului: - Stimati pasageri, a intervenit o defectiune la motoare si ca urmare a acestei defectiuni ne prabusim... Toata lumea disperata centuri, masti. ... Unul dintre homosexuali ii spune celuilalt: - Daca tot murim macar sa murim fericiti! Hai sa ne-o mai tragem odata... - Esti nebun? Nu vezi cita lume este aici? Nu, nu se poate, spune celalalt - Nu vezi ca toata lumea este disperata? Nu o sa observe nimeni. Uite ma voi ridica in picioare si voi cere de exemplu un pix si o sa vezi ca nu ma baga nimeni in seama. Vazind ca are dreptate si ca nimeni nu l-a bagat in seama cind a cerut un pix, al doilea homosexual cedeaza si incep amindoi "lucrarea". Dupa ce termina se aseaza amindoi multumiti pe scaune asteptindu-si moartea. In momentul urmator vocea capitanului ii anunta ca defectiunea s-a remediat si ca avionul nu o sa se mai prabuseasca. Apar stewardesele sa vada daca toti pasagerii sunt in regula. Pe un scaun gasesc un batrin alb la fata si plin de voma. - Domnule vi s-a facut rau? - Normal . Goluri de aer, picaj, spaima... - Si, domnule, nu ati putut sa cereti o punga? - Hmm... credeti ca am avut curaj ? A mai cerut unul un pix, si si-a luat un f*tut de juma' de ora...
  18. hohoho, cati mielusei pe aici problema nu e in limita de viteza, problema e in faptul ca drumul trece prin toate localitatile posibile, in loc sa le ocoleasca. astfel, in loc sa mergi cu 100 pe langa ele, trebuie sa mergi cu 50 prin ele. limitele noastre sunt si afara, diferenta este ca afara nu ai localitati. dar daca romanul nu-i la "shusha", si nu se trezeste cu camionul in pat, nu e bine. e prea mult de schimbat, si deja o strada buna si fara comune e vis umed pentru romania.
  19. corect. ei vor banii in avans pt ca se tem ca nu o sa le plateasca asiguratorul, ca tre sa dea in judecata, etc. pe de o parte au dretpate, pe de alta, tie trebuie sa ti se falfaie. fa ce ti-a zis brembo, si mergi in alta parte.
  20. dap, pe perna de aer, si cu clima
  21. ala e Fi, nu F1. vine de la fault indicator, nu de la formula 1 tot la incarcare m-as uita si eu prima oara cu un aparat de masura, si de asemenea si borne. curata-le bine, sa nu aiba vre-un strat izolator pe ele, si dupa aia vezi daca mai comenteaza ceva. cu senzorul de inclinare nu cred ca ai probleme, de asemenea cu senzorul de cric. ar fi trebuit ca simptomele sa se repete si in mers. tine-ne la curent Mesaj completat ala e Fi, nu F1. vine de la fault indicator, nu de la formula 1 tot la incarcare m-as uita si eu prima oara cu un aparat de masura, si de asemenea si borne. curata-le bine, sa nu aiba vre-un strat izolator pe ele, si dupa aia vezi daca mai comenteaza ceva. cu senzorul de inclinare nu cred ca ai probleme, de asemenea cu senzorul de cric. ar fi trebuit ca simptomele sa se repete si in mers. tine-ne la curent
  22. la radio au dat si o melodie cu un remix din ce zicea el acolo. bestial! el e dovada clara ca se poate respira si avand doar jumatate de neuron!
×
×
  • Creează nouă...