Sari la conținut

BlueBoy

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara/Dr.Tr.Severin
  • Motocicleta
    Inca nu

BlueBoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. BlueBoy

    My Virago

    Apropo cum sunt piesele pt Virago in general cei care aveti...sunt ieftine sa stiu la ce ma astept?? Asfalt uscat
  2. BlueBoy

    My Virago

    Super moto si eu vreau tot virago sa imi iau si tot 535 imi place sa o stapanesti sanatos
  3. OK mai asteptam ma gandeam si la varianta de copie legalizata...inca nu am luat mobra..tocmai de aia intreb..sa rasp mai multi daca nu se poate ,nu se poate asta e renuntam
  4. Salut in primul rand la toata lumea.Am deschis acest topic deoarece am gasit pe bikeshop o mobra Honda CBR 400 RR fab. '94 la un pret ok si anume 450 euro!eu sunt la inceput de drum in materie de moto,permis cat.B am de vreo 4 ani si am facut si scoala de cat. A urmeaza sa dau ex.Pt cei care au avut si au astept parerile voastre:avantaje si/sau dezavantaje?Daca exista posibilitatea de a inmatricula o motocicleta avand doar fotocopii dupa acte? Va multumesc anticipat,si imi cer scuze daca a mai fost deschis un topic asemanator In rest numai bine si sa ne vedem pe strazi,asfalt uscat!
  5. BlueBoy

    Hyosung

    Salut imi place motorul tau...eu urmeaza sa dau examenul pe A,B-ul il am de aproximativ 4 ani si as vrea sa imi iau tot de la Hyosung varianta chopper de 250 ai idee despre acest model? In rest ce pot sa zic multi km fara incidente si asfalt uscat..
  6. Deci pt inceput e ok daca ai grija de el merge insa nu ma pot astepta la cine stie ce performante.ms mult si la consumul ala de 3 % nici nu ma astept performate.dar e ok imi place la nebunie cum arata si pt inceput e ok .ms mult de parere.pt deplasari mai lungi stiu eu un 220 km daca o las usor asa pe la 90 eu sunt din severin si as vrea sa o iau cu mine la TM.ms mult asfalt uscat..
  7. Salut baieti intentionez sa imi cumpar si eu un Royal de la FB cel de 200 cc deoarece sunt la inceput...ma atrage faptul ca pot achizitiona in rate,ne avand banii toti....sincer sa fiu nici A nu il am inca...dar dintr-o data m-a apucat nebunia cu 2 roti...astept pareri pro si contra de la detinatorii acestui model,in rest ce sa va spun..asfalt uscat si asteptam caldura sper sa ne vedem la o intalnire ceva..
×
×
  • Creează nouă...