danut81 Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 va rog sa ma ajutati!am desfacut cutia la mobra si nu se mai inchide la loc.stie cineva cum se monteaza demaroul?am impresia ca din cauza lui nu se mai inchide capacul.inca ceva:cum se pun pinioanele de viteza pe ax?pe o parte au un sant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 In primul rand fiecare piesa intra intr-un singur loc. Apoi....ai acolo un arbore cu 16 gauri si un...nu stiu ce e.,...o piesa pt selectarea vitezelor....o bagi pana in penultima pozitie (neutral), bagi alea 16 bile si dupa aceea pui pinioanele de la mare la mic cu santzul in jos (daca imi amintesc bine). Cand pui capacul...ai pe capac un cuiutz si sub el un patrat....ele tre sa intre in furca respectiv se cracaceshte arcul ala subtzirel si se vaga cuiul acolo....e complicat de explicat....si cand incerci sa presezi capacul...incecarca sa rotesti putin motorul...asa o sa iti intre....cu pedala poti face asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Daca nu reusesti si esti din Bucuresti poate imi fac timp. Mi-am facut ucenicia pe asa ceva..sint totusi 2 modele de mecanisme ptr schimbat vitezele la motorul ala..sper ca ai modelul nou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate