Alex_83 Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 salut! nu reusesc sa gasesc zaua inchizatoare de la lantul de la voshod.arata diferit? e posibil sa nu aibe? tre sa dau maine cadrul la vopsit si trebuie sa scot lantul. sa-l tai sau sa mai caut? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 la mine se vedea clar. chiar si de la o distanta de 1m. e posibil sa fi fost pus cumva (nu stiu cum) pe interior, si de asta sa nu se vada. analizeaza cu atentie fiecare za. Daca o za arata ca un 8, zaua inchizatoare arata ca un 8 cu un capat deschis. de asemenea, e posibil sa nu fie lantz normal, ci sa fie nituit, si atunci ai nevoie de presa de scos nituri (sau de flex ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 multumesc de raspuns! dupa ce l-am verificat de vreo 10 ori am apelat la flex! maine dau bucatile la vopsit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate