Sari la conținut

Frana fata blocata Honda CBR F2


NarciusZ
 Share

Postări Recomandate

Salut. Acum 2 saptamani mi-am dus motocicleta la pastrare pentru iarna intr-un garaj incalzit. Ieri am fost sa mai verific antigelul, benzina si am dat sa rotesc roata fata 180 de grade, dar stupefactie, nu se poate. Am dat cu WD 40 am apasat de mai multe ori frana fata, nimic, placutele au priza puternica in continuare. Nu stiu ce sa fac, imi este frica sa nu umblu la etrier si sa nu il mai pot pune la loc. Intrebarea mea ar fi daca il scot, il pot asambla tot eu? , sau am nevoie de instrumente speciale... Eventual daca ati avut probleme de genul acesta si le-ati rezolvat singuri astept sfaturi. Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

 

Aceeasi problema o aveam si eu, roata fata merge uneori infranata. Problema e de la garniturile de la pistonase care impiedica patrunderea mizeriei/prafului. Ele se uzeaza/rod/mananca si impiedica revenirea pistonasului, drept pentru care roata ramane infranata.

O solutie temporara e scoaterea garniturilor, de fapt a ceea ce a mai ramas din ele (daca desfaci o sa vezi). Se recomanda o inlocuire a lor.

 

Tipul la care am fost in service si s-a ocupat si de problema asta mi-a zis ca exista niste kituri de deparatie pentru pistonase de frana, ati vazut pe undeva asa ceva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...