Sari la conținut

cnairda

Super Membru
  • Număr conținut

    1.622
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti/piatra neamt
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    pauza

Informații profil

  • Interests
    pescuit, catarat, moto.

Vizitatori Recenți Profil

3.783 citiri profil

cnairda's Achievements

  1. Asa e, din pacate nu te controleaza nici dracu, apele sunt practic fara stapan. Sunt insa cazuri in care iti trebuie nenorocitul ala de carton, e.g. pentru a obtine p.g. pe apele de frontiera. Aia e, multumiti-le oligofrenilor pesedisti care capuseaza anpa si in general orice institutie a statului. » Post actualizat in 25 Jun 2018 12:39 Cat despre transport, o lanseta de 2.10 din 2 buc. merge bagata in rucsac. O sa fii ca un ninja dar te descurci
  2. cnairda

    BMW K1200S

    Mi se pare ok pretul, s-o stapanesti sanatos. Mobra asta e si pe lista mea de pitici, are acel ceva Daca ai un spatiu cat de cat pentru surubareala, scule se gasesc, informatie disponibila cacalau...da-i bataie.
  3. Timp petrecut in familie + simplitatea si frumusetea vietii de la tara, departe de basinile protocolare care ne sufoca in rest = priceless. Nu mai zic de salaii aia pe gratar Bravo!
  4. Am citit cu tristete si pe alocuri cu dezgust intreg topicul; cioclii de serviciu ar putea sa faca un efort si sa se abtina. Tot ce-ar fi de invatat din intamplarea asta nefericita s-a spus deja. Pacat de ea si multa putere familiei.
  5. Amin! Sper sa-si revina si sa apuce sa invete ceva,
  6. A fost un quest interesant asta cu ghidonul, nu am reusit sa gasesc usor ceva care sa se potriveasca si pana la urma am abandonat. Pur si simplu n-am reusit sa obtin confirmare ca se potriveste 100% inainte sa-l comand. Si da, si eu simteam nevoia unui ghidon mai solid si mai neingramadit.
  7. Omul cat traieste-nvata La Varadero FI kill switch-ul nu decupleaza tot. Dai la automat pana-ti vine rau, electromotorul invarte dar pompa de benzina nu functioneaza. Daca erai atent observai ca nu s-a mai auzit bazaitul specific + clancul si becul rosu FI a ramas aprins. M-am pacalit si eu o data, nu intelegeam ce dracu are mobra E o metoda excelenta de trollat posesorii de Varadero. Imi pare rau ca nu am vazut mai devreme, scapai de drumul la service.
  8. au bomboane de-alea si la metrou - gara de nord
  9. scoru coae, cat e scoru? mai lasi ceva la pret? vad ca are si tobe d-alea pentru sunet demential! ---------- Catalin, s-o stapanesti sanatos. DIn vara viitoare n-a trecut nici o zi
  10. Nu va mai consumati inutil energia cu forumul/lamentarile, lasati comoditatea, puneti mana si faceti ceva: - Iesiti la vot, convingeti prieteni/cunoscuti/rude din categoria astora 'destepti' si sceptici sa iasa la vot - Inscrieti-va ca supraveghetori independeti la urmatoarele alegeri. O sa vedeti cum merge treaba 'la firu ierbii'. Inarmati-va cu multa rabdare si tact. Simplul fapt ca apare unu' strain in mijlocul comunei X, articuleaza o fraza intreaga si cel mai important - nu e acolo pentru bani - bulverseaza electoratul psd. - Iesiti la proteste, nu va agatati de scuze...ca e frig, ca e cald, etc plm.
  11. Donez un manual de service pentru SD-02, adica Vara injectie 2003 - 2006. E printat, nelegat. Daca il vrea cineva in Bucuresti, dati-mi de stire.
×
×
  • Creează nouă...