Purghy Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Am fost in week-end (pe jos ca e frumos ) la Muntele Rosu - locatie absolut superba - unde am intalnit niste motoristi cu nr. de Prahova. V-am facut si niste poze, sa le aveti ca amintire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Si noi am fost acolo Cand ai fost mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 16, 2006 Autor Share Postat Mai 16, 2006 Duminica asta, deci pe... 14 mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Noi am fost sambata acolo unde ne-am intalnit cu gasca vesela din Brasov , dupa care am fost la baraj . Ar fi fost frumos sa nimerim in aceeasi zi cu totii. Frumoase locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Noi am fost sambata acolo unde ne-am intalnit cu gasca vesela din Brasov , dupa care am fost la baraj . Ar fi fost frumos sa nimerim in aceeasi zi cu totii. Frumoase locuri Da si unde ,eu am comis-o. Bagami-as in el de drum .Si acu ma dor coastele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Si eu am vazut gasca din Sf. Gheorghe pe drum. Unde este muntele Rosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 Muntele Rosu este pe langa Cheia. O zona minunata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Si eu am vazut gasca din Sf. Gheorghe pe drum. Unde este muntele Rosu? mda, deci BMW-istu' era forumist de al nostru ! Apropo - frumos motor,l-am admirat la semaforul celor de la drumuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Am fost in week-end (pe jos ca e frumos ) la Muntele Rosu - locatie absolut superba - unde am intalnit niste motoristi cu nr. de Prahova. V-am facut si niste poze, sa le aveti ca amintire Baiatu cu Yamaha rosie FZ este de la Japan Motors daca va spune ceva Sunt toti 3 din Ploiesti PS: nu intra pe forum dar o sa le arat pozele Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate