xel Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 de la sergiu pt alex si pt kidu': fara numar bre! (daca tot ti-am gasit topicu'...) iata se implinesc 2 saptamani de cand nu am mai reusit sa intru pe forum...calculatorul respira greu fiind de acum la a treia tinerete si s-a cam plictisit de servici... domnule sergiu mersi pt poza ,uitasem de ea...ce-ti mai face ditza?vineri vin pana in iasi...poate ne vedem in fundatie daca va tine vremea cu noi... doamna magda felicitari,aveti un motor serios si daca nu ma insel am vazut in el privirea aia care ar vrea sa spuna ca-i este dor de un drum de la rasarit pana la apus...e genul de motocicleta care-i sta bine incarcata cu bagaje domnule lebadake multumim pt aprecieri,dar venim cu o mica rugaminte...vrem sa vedem tenerele nu-l tine numai pt tine pune niste poze ca pana la intalnirile din vara ne mai alinam poftele cu amintiri... mai jos am gasit cateva poze facute in toamna cand, la invitatia domnului dacian(trust iasi)am fost la una din intalnirile clubului in timisoara...pozele au fost facute cu un aparat vechi cu film... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 africa hooligan ride vorba ta kidule.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 africa hooligan ride vorba ta kidule.. felicitari! bravos!!!!!!!te astept in zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Foarte tare Alex... incep sa ma oftic ca mi-am aerografiat carenele... Poate iesim la o tura daca tot da caldura.... Mircea din Suceava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shosetutzz Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Repara Jawa sa ai ceva de rezerva =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miramax Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Bine ca esti tu misto Da-i mai incet ca din cate stiu mai ai nevoie de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 La multi ani Alex! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maraO Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 La Multi Ani!cat mai multi sanatosi si fara evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 la multi ani !!!!!!!!!!! grecule........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 LMA , si baga bah poze din Grecia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 la multi ani !!!!!!!!!!! grecule........... merci...de unde aflati e un mister pentru mine...eu imi uit si mie ziua dar sa o mai tin minte si pe a voastra... asa..,acum sa revenim...GRECIA tura cat de cat completa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 si iata ne revedem dupa o usoara absenta...in ultimul post vorbeam despre pozele din grecia..tura ,facuta in gasca, foarte placuta...o tura ca un sprit de vara ,cu vizite prin orase vechi .si odihna in cochete asezari pe malul marii...intrarea in tinutul meteorelor m-a facut sa ma simt un cavaler in armura ponosita calare pe gloaba ce-l salvase dintr-o recenta incaerare,si care acum se indrepta agale spre locurile ce stia ca-l vor linisti dandu-i timp sa-si oblojeasca ranile dobandite cu 2 zile in urma cand,cu alai,a cerut mana unei tinere domnite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 uff...ca de obicei,merge foarte greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 usor usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 la un an dupa usoara durere de cap din grecia,firul povestii face un nod trainic apoi cateva fundite prin europa... la un an dupa usoara durere de cap din grecia,firul povestii face un nod trainic apoi cateva fundite prin europa... ... ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 ... ... .... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Ce poze frumoase...Sa traiti si sa fiti fericiti. Casa de piatra si la cat mai multe drumuri ca sa aveti ce poza si noi ce vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 ... ... ... ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate