Sari la conținut

miramax

INACTIV
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.max-moto.eu
  • Yahoo
    max_moto_28

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2002
  • Numar Moto
    vs-xx-Max
  • Club
    Night Riders-own club!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Dureaza prea mult sa le scriu pe toate.

miramax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din ce am prins eu aseara: 4 ambulante, baiatul era intins pe jos printre ambulante, s-a incercat destul de mult..dat fiind faptul ca persoana care a fost implicata in accident cu el, cred ca este destul de importanta. Masina era pe contrasens...banuiesc ca a vrut sa iasa de pe strada avand in vedere ca nu existau urme de miscare a motorului in partea opusa deplasarii acestuia. Nu exista dubii asupra faptului ca soferul este extrem de vinovat. Nu stiu cu ce viteza circula motorul, dar dupa cum arata dupa impact, nu a fost chiar pe loc. Inca o data... Condoleante!
  2. Accidentul a fost destul de urat, am trecut pe-acolo aseara. Motor vs HUMMER...motorul era dedesubt, totul s-a desfasrat intr-o mare liniste aproape de Megaimaje. Specific faptul ca Hummer-ul era pe contrasens. Imi pare rau ca nu am facut poze. Condoleante!
  3. Du-te in Militari la Elite daca nu te grabesti...acolo nu cred ca mai gasesti magazine!
  4. Intretinerea de primavara baieti, bujii, filtre....baterii incarcate!
  5. miramax

    BURSA LOCALA

    Salutare ! Gasiti poze pe site www.max-moto.eu cu motoarele din semnatura!!! Un an fara incidente va urez!
  6. Inca un pegaso la vanzare!!....daca e cineva cu adevarat interesat..vorbim 0740813342
  7. Revin si aici! Scuze, am nevoie de un numar de telefon pentru Africa twin!!! ION
  8. Scurt si la subiect!!!! Prietena mea are permis, masina, si mai si trece prin acea intersectie cel putin o data pe zi! Sa dea dracu sa intrati vreunu fara permis in ea sau in mine si sa va credeti nevinovati ca va omor la spital daca va resusciteaza aia de la salvare! Atata timp cat cineva nu are permis si e implicat direct intr-un accident rutier, din punctul meu de vedere, este vinovat!!! Va urez multi kilometri si deloc incidente!!!
  9. Din pacate gasesc doar dobitoci cu idei tampite pe forumul asta, nici nu analizeaza problema si dau ei raspunsuri la toate problemele motociclistilor.Copii, voi chiar aveti motor? Eu cred ca sunteti o generatie de cretini.Rog adminii sa le dea ban! Multumesc! No offence to real bikers! ce sa mai zic...forumuisti
  10. ce ti-am spus de cand l-ai luat? ) FARA TOBA!!! marfa!
  11. Rugati-va prietenii tineri, de varsta lui, sa isi ia motoare mai mici...aratati-le ca va pasa!
  12. boon...s-o luam cu inceputul! Am dat si eu de topicul asta interesant si m-am apucat sa citesc..pag1,pag2..pag11...eu cu gand sa va cunosc pe toti ). M-am lamurit.Toti oameni si oameni(adica de omenie). Intrebare: data viitoare pot veni si eu? Va saluta Max!(pentru cei care ma stiu) ....primiti si oameni fara viza de flotant nu?
  13. Sanatate omului! in principiu care nu opreste e bulangiu...adica ii place la defilare(no offence gay people)
  14. CARE VREA BANDIT MARFA? http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=101418
  15. Insanatosire grabnica! Bine ca nu a fost mai rau! Daca ai nevoie de rampa si nu ai pe nimeni...suna-ma 0740 813342 Max
×
×
  • Creează nouă...